Hederlig tap i serieåpningen

Publisert 07.09.2019 kl.19.56

Med tre bakspillere, seks kanter, én strek og målvakt var vi spent på serieåpningen borte mot Kolbotn i dag.

Vi ledet 1-0 og 2-1 men så tok Kolbotn over kampen og gikk til pause med ledelse 14-6 og vi med en spiller utvist.

Men i pausen ble vi enige om at på en lørdag har vi det gøy, og det skulle vi gå ut og vise i den andre omgangen. Og for en omgang det ble.

Emilie Schjærven, en av klubbens 2000-jenter som er tilbake, debuterte i 3. divisjon med å starte en opphenting uten like. Resten av jentene fulgte opp med flott skyting, herlig målvaktsspill og fantastisk innsats og humør. Vi knappet sakte men sikkert innpå og endte til slutt kun ett mål bak, 20-19.

Takk til vår andre debutant i K3, Maiken Rønning fra Jenter 02, som sporty stilte opp på streken.

Dagens toppscorer ble Kristina Granerød og Celina Inglingstad med 6 mål hver, Karoline Græsvik 2, Rebekka Gjerstrøm 2, Emilie Schjærven 1, Thea Græsvik 1, Susann Junge 1, Maiken Rønning, Karoline Wahl-Westreng, Katarina Granerød og Ingrid Strømstad.

Neste K3-kamp er hjemme i arenaen neste lørdag kl 16 mot Lisleby! Håper vi sees!