God og dårlig start på 2018

Sist oppdatert 10.01.2018 kl.10.46

Det ble både en dårlig og en meget god start på det nye året, tap for BSK i K3 søndag, men storseier over Vestby i K4 i kveld.

4. divisjon
Det var jevnt lenge i kveldens oppgjør i Vestby Arena. 3-3, 9-9, 14-14 og 19-19 etter 37 minutter, men da sa vi takk for følge. Vi vinner de neste åtte minuttene 8-2 og punkterer kampen. Herlig seier 39-28 (15-14). Ingrid Strømstad gjør det meget godt mellom stengene i sin første kamp for sesongen, og holder oss godt inne i kampen med over 20 redninger.

Dagens desiderte toppskårer ble Christine Holtekjølen med 11 mål, Helene Røhmer 7, Gøril Ekholdt 6, Guro Rønning 5, Thea Græsvik 3, Katarina Granerød 3, Kristina Granerød 2, Therese Lindland 1, Lisa Falch Norstrand 1.

Med det snuser vi på pallplass med en kamp mindre spilt. Ett poeng bak Raballder på 3.plass, to bak Vollen på 2.plass, mens Gamle Oslo er ubeseiret og leder overlegent årets serie.

Søndag har vi muligheten til å avansere en plass, da møter vi Nesodden i Bjørnholthallen kl 19.00. Sees da!

3. divisjon
Etter tapet søndag falt vi en plass på tabellen og ligger p.t. på en 4.plass, to poeng bak Tveter som har en kamp mer spilt og fire poeng bak Oppegård som har to kamper mer spilt. Follo 2 er ubeseiret og topper tabellen klart.

Nordstrand-BSK 22-26 (12-12)
Mål: Hanne Glemmestad Larsen 6, Henriette Moss 5, Tanita Niknam 3, Emilie Moen 3, Rebekka Berg Gjerstrøm 2, Frida Hjelkrem 1, Rikke Krogstad 1, Kajsa Lian Spanic 1.

Allerede til lørdag er det duket for toppduell da vi skal møte Oppegård i sesongens returoppgjør. Resultatet ble 29-23 i vår favør i det første møtet og vi regner med å møte en revansjelysten gjeng.

Sees lørdag kveld kl 19.20 i Østre Greverud idrettshall.