Flott K3-seier i kveld

Publisert 22.10.2017 kl.23.37

Også denne uken er fasit seier og tap. I 3.div møtte vi bunnlaget Haugerud, mens i 4.div møtte vi serielederen.

K3 i dag: Nordstrand - Haugerud 24-13 (9-9)
Et ganske godt forsvar og en god Malin Ingebrigtsen i mål, kombinert med litt unøyaktigheter fremover, gjorde at det stod likt 9-9 til pause. I den andre omgangen vartet vi opp med et mye tøffere forsvar og Helene Hagland følger opp med like flott målvaktsspill. Faktisk får Haugerud inn kun 4 mål. Vi får luket bort feilene fra 1. omgang og får løpt inn noen kontringsmål og vinner den siste omgangen 15-4, totalt 24-13.

Dagens toppscorer ble Frida Hjelkrem med 6 mål, Aurora Eidskrem 4, Hanne Larsen 3, Emilie Moen 3, Christine Holtekjølen 3, Tanita Niknam 2, Marit Lillebråten 2 og Julie Reinemo 1.

K4 onsdag: Gamle Oslo - Nordstrand 28-20 (15-10)
Serieleder Gamle Oslo ble for tøffe for oss på onsdag. Men vi gjør en vesentlig bedre kamp enn forrige uke, så nå er vi på gang. Bare pass dere, Vollen...
Guro ble toppskårer også i denne kampen med 5 mål, Aurora Eidskrem 3, Thea Græsvik 3, Katarina O. Granerød 2, Gøril Ekholdt 2, Suzanne Grude Elveland 1, Susann Junge 1, Therese Lindland 1, Kristine Lunde 1 og Karoline Wahl-Westreng 1.

Kommende uke har vi kun kamp i 4. divisjon, mot Vollen på Niffen søndag kl 20.15. Håper vi sees!