Fire deilige poeng denne uken

Sist oppdatert 27.10.2019 kl.1.18

Seier i K3 over Rygge på torsdag og fjerde strake seier i K4 i dag etter at Oppegård fikk unngjelde i Greverudhallen.

Fin start på en lørdag med seier over Oppegård 2.

Torsdag: 3.div. Nordstrand - Rygge 27-24 (16-11)
Vi ledet 4-0 før Rygge fikk satt sitt første og vi ledet med 3-4 mål hele den første omgangen, pauseresultat 16-11. Vi øker ledelsen til midtveis i den andre omgangen, men spøkelset som rir oss denne sesongen kom igjen.... når det er 15 min igjen og vi leder med 10 tror vi kampen er over og slutter å gjøre jobben. Da slipper vi motstanderen litt lett til, så resultatet er ikke helt i samsvar med kampen totalt sett. Men uansett seier 27-23.

Dagens toppscorer ble Celina Inglingstad med 6 mål. Tett bak fulgte tre jenter med 4 mål; Kristina Granerød, Tanita Niknam og Rebekka Berg Gjerstrøm, Emilie Moen 3, Gøril Ekholdt 3, Thea Græsvik 2 og Henriette Moss 1.

Ingrid Strømstad stod en flott kamp mellom stengene og vartet opp med 20 redninger inkludert en 7-meter.

Vi gratulerer Helene Opdahl med debut i 3. divisjon og flott innsats!

k3-rygge_2019

Gøy med ny seier i 3. divisjon

Lørdag: 4.div. Oppegård 2 - Nordstrande 21-25 (11-15)
Ette tre strake seire i 4. divisjon var vi spente på dagen i dag da serieleder Oppegård 2 stod på programmet i Greverudhallen. Det ble en jevn start men da vi gikk fra å ligger under 6-5 til å lede 6-11, fikk vi et godt grep rundt kampen. Til pause stod det 11-15. Vi fortsatte kjøret i den andre omgangen og på det meste ledet vi med 11 på stillingen 12-23. Så var det det med å lede med ti da.... Sluttresultat 21-25 og opp på tabelltopp med seg:-)

Dagens toppscorer ble Silje Aksnes med 6 mål, Frida Hjelkrem 5, Iselin Eidskrem 4, Helene Røhmer 3, Rikke Krogstad 2, Karoline Wahl-Westreng 2, Guro Rønning 2, Katarina Granerød 1.

Fantastiske 17 redninger av Albertine Skovdahl i mål!

Takk til den lille, men suverene, haiagjengen som hadde tatt turen til Oppegård!