Et kjipt tap og en brakseier

Publisert 15.01.2018 kl.22.47

En fryktelig start mot Oppegård i K3 ødela mye for en seier i et av toppoppgjørene, mens i K4 suste vi inn på 2. plass.

3. divisjon
Det stod 4-0 i Østre Greverud Idrettshall lørdag kveld før vi fikk ballen i mål og vi ble liggende de 4-5 målene bak nesten hele omgangen. Vi knep inn ett rett før pausen og gikk i garderoben med 14-11.

Det gikk langt ut i den andre omgangen før vi begynte å spille som vi skal men fra 22-17 ble det jammen fart på sakene. Vi er overlegne og utligner til 22-22 og det blir hektisk aktivitet på hjemmebenken. Oppegård skårer og leder med ett. I jakten på mulig ball-erobring og utligning de siste 20 sekundene blir det ennå ett bakover og Oppegård vinner 24-22.

En lei start på kampen, men vi skal virkelig ha for at vi ikke gir opp!

Ingrid Strømstad gjør igjen en god kamp bakover og målene kom ved Henriette Moss 4, Kristina Granerød 4, Rebekka Berg Gjerstrøm 4, Karoline Græsvik 3, Frida Hjelkrem 2, Gøril Ekholdt 2, Emilie Moen 2 og Helene Talleraas 1.

Så her ble vi liggende på 4. plassen også etter kampen, men vi satser på å klatre.

4. divisjon
Så igjen måtte vi altså sette vår litt til at K4 sørget for poengene denne runden. Og det gjorde de selvsagt. En litt treg start der også, men helt ubetydelig. Vi leder helt trygt 11-6 til pause og sier hadetbra rett etter pause og vinner 31-11.

Dagens toppskårer ble nok en gang Christine Holtekjølen med 9 mål, Helene Røhmer 4, Thea Græsvik 3, Guro Rønning 3, Johanne Grønneberg 3, Marit Lillebråten 3, Therese Lindland 3, Suzanne Grude Elveland, Julie Reinemo og Susanne 1 hver.

Nok en flott kamp av målvakt Agnes Meyer.

Da suste vi altså inn på 2.plass på tabellen, men her er det tett, kun 1 poeng skiller 2. og 7. plass, men vi har en kamp mindre spilt, og går for å trygge plassen ytterligere.