Ble bare nesten en trippel

Sist oppdatert 05.02.2020 kl.0.11

Vi var veldig nære å ta en trippel forrige uke, men kreftene tok slutt de siste minuttene i søndagens kamp mot Vålerenga.

Thea Græsvik setter sitt femte mål på rad fra kanten i den andre omgangen, totalt 6 spillemål. Foto: Thomas Graneroed

Vålerenga 2 - Nordstrand 26-25 (13-15)
Vi fikk en veldig dårlig start og lå under 4-1 etter fem minutter og 7-3 etter åtte. Men så tok vi tak og utlignet til 11-11, gikk forbi og kunne gå til pause med tomåls ledelse 13-15.

Så fulgte vi hverandre gjennom hele den andre omgangen. Thea Græsvik satt 5 på rad i løpet av ti minutter og holdt oss inne i kampen og vi ledet med 2 når det gjenstod syv minutter. Da begynte det å skorte litt på kreftene etter en kamptett uke og vi tapte til slutt med 1.

Men vi spilte en god kamp med mye bra håndball. Vi hadde litt for mange bomskudd men mer av nok sjanser til å kunne dra hjem med seier.

Kampens toppscorer ble Helene Opdahl med 7, Thea Græsvik 6, Rikke og Kine Krogstad 3 hver, Karoline Græsvik og Kristina Granerød 2 hver, Thea Grønnevik og Helene Bakken Rontén 1 hver.