35-15 over Kolbotn

Sist oppdatert 05.12.2017 kl.0.09

Vi må melde en litt laber start i kveldens 3. divisjons kamp mot Kolbotn i en noe kjølig Boble, men det kom seg betraktelig.

Nordstrand - Kolbotn 35-15 (13-8)
Etter 10 minutter lå vi under 2-6 før vi startet innhentingen, men fra 7-7 halveis i 1. omgang var det i praksis avgjort og vi gikk til pause med 13-8.

Den andre omgangen var som den skal være, fartsfylt, med mange mål og med godt forsvars- og keeperspill. Nok en god kamp av J18-keeper Helene Hagland.

En jevn god samling av toppscorere ble det i kveld: Gøril Ekholdt, Iselin Eidskrem, Aurora Eidskrem, Hanne Larsen, Emilie Moen og Karoline Græsvik satt alle 4 mål hver. Frida Hjelkrem, Julie Reinemo og Rikke Krogstad 3 hver, og 2 på Rebekka Berg Gjerstrøm.

Med det innehar vi fortsatt andreplassen på tabellen i 3. divisjon.

I morgen er det kamp i K4 mot Lommedalen kl 21.15 i Lommedalshallen, vi håper mange tar turen og heier.... sikkert...:-)