Publisert 18.11.2017 kl.21.36

Etter en fin tur til Trøndelag og en lang, men koselig formiddag tilbragt på Selbusjøen Gjestegård, møtte vi i dag Selbu til dyst.

På vei til helgens første kamp

Selbu - Nordstrand 26-28 (10-18)
Kampen startet noe nølende for vår del, men en god Benedikte holdt oss inne i kampen med flere gode redninger. Utover i omgangen fikk vi mer flyt i angrepsspillet og vi stakk fra vertene i målprotokollen. Etter halvspilt kamp er vi foran 18-10.

Selbu kom raskt ut av startblokkene etter pause og straffet oss effektiv på godt ankomstspill. Vi blir usikre på hverandre både i forsvar og angrep og sliter med å finne tilbake til oss selv. Benedikte fortsetter å vise godt målvaktsspill og bakspillerne våre får satt inn noen viktige scoringer, som gjør at vi holder oss de nødvendige målene foran.

Vi nyter to poeng og lader opp til ny, tøff bortekamp mot Orkanger i morgen.

Dagens mål: Linn Mangset 9, Elin Tveter 7, Helen Høien 3, Anne Rein 3, Vilde Arnesen 3, Sanne Stensrud 1, Kajsa Lian Spanic 1, Helene Talleraas 1