Kamprapport NIF G2004 mot Ski -17/11-13

Sist oppdatert 28.02.2015 kl.16.51

NIF Blå - Ski 1-14

Søndag 17/11-13 vard et NIF Blå sin tur til å stille til kamp. Ski var motstanderen som skulle til pes på Niffen. NIF-guttene stilte 8 mann vel forberedt for en utfordring. Ski har flere sesonger mer erfaring enn våre gutter, så her skulle vi få bryne oss. Første omgang startet litt nølende fra NIFs side, og det ble fort en del baklengs. Forsvaret bar preg av respekt for motstanderen, og usikkerhet i angrepet. Men, etter 6 baklengs, begynte guttene å ta tak i forsvaret, godt hjulpet av fremragende keeperarbeid. Ski ble møtt tøffere og lukene tettet igjen. Fremover fløt spillet bedre, selv om NIF slet med å få spilt hverandre gjennom og frem til scoring. Dessverre måtte vi gå av banene etter første omgang uten scoring
fremover.

I andre omgang, ble forsvaret strammet opp ytterligere noen hakk. Venstresiden til NIF-guttene stengte deler av omgangen alle lukene. Høyresiden vår fulgte opp, men ble utfordret på ytterligere et punkt: Hurtigheten. Ski fikk inn en rekke kontringer da de løp ifra NIF-guttene. Selv om keeperprestasjonen var upåklagelig, ble dette et farlig våpen mot
våre gutter. Fremover fikk back-rekken til NIF lagt press på ski, og en rekke gjennombrudd og scoringsmuligheter ble produsert. NIFs høydepunkt ble en scoring, så smultringen ble unngått. Da fløyten gikk etter andre omgang, stod det 14-1 bakover. Det ble et realt tap denne gangen. Ski var et bedre lag denne gangen. NIF-guttene måtte innse at her må mer trening på plass. Med bedre fokus og intensitet på trening og masse lek med ball, skal vi knappe inn forspranget til neste oppgjør i Ski-hallen etter jul. Mødre og fedre oppfordres til å kaste masse ball med guttene så forspranget knipes inn fortest mulig.