Opsahl banket til mot Oppsal

Publisert 14.09.2017 kl.14.13

(Nordstrand-Oppsal 3-1) Jonatan Opsahl Smerud var høyt og lavt og banket inn Årets mål på Niffen da juniorgutta slo Oppsal i toppoppgjøret.

Jonatan Opsahl Smerud var stor på Niffen da juniorene slo naboen Oppsal i toppoppjøret.

Et tøft juniorlag tok revansje for sist ukes stjernesmell da Oppsal fikk beskjed om at de ikke var velkommen til topps på tabellen. I stedet fikk vi et stjernetreff av dimensjoner da Jonatan dundret ballen i krysset fra langt hold.

Juniorgutta jobbet knallhardt og var hakket bedre enn sine motstandere gjennom hele kampen. Men det drøyde før uttellingen kom. Men fem minutter før pause sprakk Jonatan nullen da han trillet inn 1-0.

Bare minutter ut i den andre omgangen utliknet gjestene, men dette var dagen da Nordstrand-gutta hadde bestemt seg for at det bare var én mulig utgang på kampen. Og det var da høydepunktet også inntraff. Jonatan limte ballen i krysset fra en distanse som kan ha nærmet seg 100 meter.

Spissen, som så sent som i fjor spilte andrelagsfotball, har spilt seg til udiskutabel plass på junior elite denne sesongen og blir bare bedre og bedre.

Nå er det viktig å påpeke at hele Nordstrand-laget viste seg fra en god side denne kvelden, og spesielt arbeidsinnsatsen var upåklagelig. Kvarteret før slutt var det spisskollegaene Magnus Aaløkken og Christian Njøten som avgjorde kampen. Magnus spilte uselvisk Christian på blank goal alene med keeper.

Innspurten blir spennende. I tillegg til de to lagene som var i aksjon på Niffen onsdag kveld, er også Lyn med i kampen om en ettertraktet førsteplass når det skal telles opp til slutt.