Lekent på Hallager

Publisert 13.05.2015 kl.5.59

Jr.2 har levert lekker fotball over de 3 siste serierundene og etter kampen mot Røa står våre gutter med 15 mål på 3 kamper! ( NIF Jr.2 7 - 1 - Røa)

Jr.2 har levert lekker fotball over de 3 siste serierundene og etter kampen mot Røa står våre gutter med 15 mål på 3 kamper! Man kan trygt si at de som har gått til anskaffelse av sesongkort på “Fort-Hallager” har gjort et røverkjøp så langt.

Dagens kamp føyer seg inn rekken med gode prestasjoner og guttene er virkelig i storform omdagen, noe vår motstander ettertrykkelig fikk erfare. De kom fra 2 uavgjort resultater mot Nesodden og KFUM med resultatet 3-3 i begge kampene. Før det tok de en knepen 4-3 seier mot Klemetsrud hjemme på Røa kunstgress. Røa fikk desverre en litt uheldig oppladning til kamp denne gangen med mye tid i kø og dermed knapp tid til oppvarming, men “the show must go on” så etter 8-9 minutter forsinkelse kom kampen endelig i gang.

Etter de første 5-6 minuttene med mye duellspill og litt “ta-å-føle-på-hverandre”-stemning mellom lagene, fikk Nordstrand satt spillet og kvalitetsforskjellen på lagene kunne skimtes tidlig i omgangen. Når kampen er knappe ti minutter gammel sitter den første i nettet bak Røas keeper signert Sigurd Heck. Han runder keeper og setter ballen kontrollert i målet bak en utspilt målvakt etter en fin pasning fra Omar. Deretter så kom målene som perler på en snor. Noen av målene kan du se i videoen under: