Helhjertet mot LSK

Publisert 30.09.2019 kl.12.39

(Nordstrand-LSK 1-2) En meget solid serieleder tok alle poengene på Niffen, men juniorgutta har grunn til å være stolte av innsatsen.

Rasmus Eggen Vinge og NIF-juniorene ga serieleder Lillestrøm motstand.

Lillestrøm er uhyre nær å ta det Interkrets A-gullet Nordstrand tok i fjor, og møtte på Niffen med toppet lag. Dagen før nedprioriterte de Brann i Bergen i nasjonal liga og viste muskler så det holdt mot våre gutter. Kun fem minutter var spilt da de nikket inn et hjørnespark, og de første 20 minuttene var gjestene betydelig sterkere enn et hjemmelag som fikk litt tempo- og trøkksjokk. Men sakte men sikkert kjempet vårt unge juniorlag seg inn i kampen, og da andre omgang startet på fortsatt bare 0-1 yppet Nordstrand-gutta seg stadig mer mot seriefavorittene. Dessverre kom 0-2 i vår beste periode i kampen. Likevel ble Nordstrand-juniorene bedre og bedre, også etter at Sander Sønsterud ble utvist, og hadde Mohammed Abbas truffet noen centimeter lavere da han satte ballen i tverrliggeren med kvarteret igjen å spille, kunne dette blitt veldig spennende. Til slutt satte 16 år unge Sverre Sandal inn 1-2 på et flott skudd, men overtidsgoalen ble bare et trøstemål. Lillestrøm vinner trolig årets Interkrets A. Og det må sies at det i så fall er fortjent etter årets sesong. De har vært det desidert beste laget vi har møtt.