Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny
 Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Referat NIF-Lambertseter 21.juni

Publisert 23.06.2015 kl.9.17

Siste seriekamp før ferien ble spilt på Hallager på søndag

Referat NIF-Lambertseter 21.juni
Så var siste kamp før sommerferien unnagjort, og det ble dessverre en litt trist finale fra vår side.
 
Vi merker veldig godt i garderoben at hodene våre er i sommerferiemodus og ikke på fotball. (Dette skal vi ta lærdom av til fremtiden).
Vi ser nå hvor viktig det er at vi blir flinkere til å begynne kampforberedelser tidligere, kosthold og drikke er viktig inn mot kamper, og spesielt nå som det er varmt ute.
 
Vi har en plan, og vi klarer å følge den sånn noenlunde i 10 minutter, så stopper det helt opp. Vi lar Lambertseter gjøre omtrent som de vil, og når vi gjør det kommer det mål... og det kom mange mål..
Det har vært en lang vårsesong med mange kamper, og vi merker at det er slitne kropper som er klare for litt ferie, vi må lade batteriene samtidig som vi skal begynne på å jobbe oss inn mot en høstsesong hvor vi har et mål om å vise oss frem som det gode fotballaget vi er.
 
Gledelig i kveld er Maria og Ida som får sin første 11'er kamp, og Inger fra 03/04 som nå står med 3 11'er kamper for oss.
 
Kampen generelt er det ikke veldig mye å skrive om annet enn at vi er og kan mye bedre enn det her, vi må bare tørre og gjøre det. Det vi gjør på trening er veldig bra, nå skal vi få det ut i kamper også!
 
Vi fikk mål i denne kampen også, og det kom sånn her:
 
1-3 Emilia (Julia P)
 
Også i på denne kampen hadde juryen tatt turen for å dele ut stjerner, og de som fikk de ble:
 
*** Emilia
 
** Victoria
 
* Frøy.
 
Må bare si tusen takk for støtten til våre trofaste fans (og beklager at vi ikke klarte å gi dere mer valuta for sesongkortet denne kvelden), men håper å se dere igjen på de resterende matchene, så skal jeg og jentene love dere flere magiske øyeblikk med fantastisk fotball.
Dere er vår 12. spiller, og vi er takknemlige for den gode støtten dere har gitt oss så langt.
 
Nå har vi et par treninger igjen jenter før vi tar en liten sommerferie, møt opp og utgjør en forskjell, vi er langt i fra ferdige og vi er på veldig god vei mot noe stort.
 
Det som skjer i sommer er Norway cup for dere som har meldt dere på, høstsesongen starter 16.08.15 borte mot Kolbotn 2, og vi kommer til å kjøre treninger de siste ukene før denne kampen.
 
Viktig at alle er i bevegelse gjennom sommeren, svøm, løp, lek med ball eller ta dere en sykkeltur.. men for all del ikke bli liggende på sofaen :-)
 
Første halvdel av 2015 har vært en fantastisk reise, og jeg gleder meg til siste del av denne reisen!
 
GOD SOMMER ALLE SAMMEN.
 
Vi er: Et lag
 
Vi er: En klubb
 
Vi er: NORDSTRAND.
 
Rune.

Samarbeidspartnere: