Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Referat Ullern-NIF 16. juni

Sist oppdatert 20.06.2015 kl.13.11

Siste seriekamp for 7-er

Tirsdag 16.06.15 er det klart for siste seriekamp før sommerferien, og vi legger turen til Ullern.

Undertegnede er desverre forhindret fra å få med seg inngangen og starten på kampen pga. Jobb, men har fått referert at det var en jevn 1. Omgang hvor vi er helt på høyde og skaper mange farligheter. Men Ullern er ikke noen dårlig motstander, og de sttaffer oss ved flere anledninger.

vi har med oss 2 debutanter i kveld (Ida og  Maria) og når Ida kommer inn og med første spark på ballen setter hun inn et drømmemål fra 25 meter, en ball som flyr inn mot krysset og en sjanseløs keeper blir vitne til at Ida sitt aller første spark på ballen i denne kampen blir en drømme scoring av de sjeldne.

2 omgangen tar vi mer og mer over spillet, og det er farlig hver gang vi kommer på besøk. Med litt mere ro og kjappere avgjørelser kunne vi fort ha putta flere mål her.

Litt over halvspilt 2 omgang kommer Anna seg fri, og dunker inn et flott mål.

vi fortsetter å stå etter og jage mål, men kommer aldri helt til.

Defensivt står vi kjempebra, og vi tillater ikke Ullern mye plass.

Desverre kommer vi ikke nærmere,  og vi ender opp med å gå på 3-2 tap. Men vinner 2 omgang 1-0.