Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Kamprefererat NIF-Holmlia 23.08.15

Publisert 24.08.2015 kl.0.15

Så var dagen kommet hvor fotballen var tilbake på Hallager.

Sommeren viser seg fra sin beste side og på årets varmeste dag ønsker vi Holmlia velkommen til fotball fest.

Vi kjører vanlig rutine inn mot kampen, men merker at det fine været har gjort sitt med å få våre jenter litt ukonsentrerte. Vi må alle sammen gå litt i oss selv og bli flinkere og nøyere med hvilken inngang vi har til kamper. Vi vet hva vi skal gjøre jenter, og vi vet hva vi får igjen når vi gjør det riktig.

Vi kommer oss uansett gjennom kamp planer og dødball oppsett og er klare for å fortsette den positive trenden og ikke minst det gode offensive spillet vi viste mot Kolbotn sist søndag. Samtidig ønsker vi å stramme litt opp i den defensive jobben vår.

Vi går ut i 100 fra start og klarer å etablere et trykk på Holmlia. Spiller oss bra frem og har gode bevegelser og samhandling. Blir litt for heite på grøten et par ganger, og stresser litt for mye de siste 20 meterne, men vi skaper sjanser.

Vi får et noe billig straffespark tidlig i omgangen, og det er kanskje rettferdig at vi ikke setter denne (samtidig som jeg sa til dere i pausen.. på straffer så MÅ vi jage retur).

Holmlia kommer på noen kontringer midtveis i omgangen og en veldig god Julia i mål vartet opp med klasse redninger og sørger for at vi ikke kommer bakpå.

I etablert angrep begynner vi å bli veldig gode, og med taktfaste tilrop fra tribunen begynner vi å trille mer og mer ball, vi tar fult fortjent ledelsen 1-0 når Sara igjen finner målformen.

Vi fortsetter å skape sjanser ut omgangen, men stillingen står uforandret til pause.

Pausen brukes til å minne om at vi kun er halveis, og at vi må fortsette å stå etter og sette sjansene våre.

Defensivt ønsker vi enda større kontroll og etterlyser litt tøffere duellspill.

Vi tar umiddelbart tak i kampen igjen etter hvilen, og fortsetter å produsere sjanser.

Vi står godt etter i presset og Holmlia får mindre og mindre plass og tid med ball.

Vi er veldig gode når vi klarer å stå etter, når Holmlia klarerer er vi først på i duellene og vinner tilbake ball før de får kommet ut av egen sone. Rett og slett en veldig godt gjennomført offensiv kamp i dag.

Utover i kampen blir vi også flinkere til å flytte ballen og sette opp hverandre, ser igjen mange bevegelser fra treningsfeltet og det gleder meg.

Til tider er vi fortsatt litt for snille i den defensive lag jobben vår, vi gir bort litt mye plass og lar de komme litt for lett til uten at de skaper alt for mye.

Mot mere fysiske og tøffere motstandere er vi nødt til å tørre litt mer i duellene, men helt klart mange skritt opp fra forrige kamp.

I dag står vi frem og viser at vi vil ha alle poengene, og det resulterer i en sterk 4 - 0 seier.

* Bjørt.

På tribunen var det mange som hadde funnet frem sesongkortet sitt igjen, og gjorde hva de kunne for å løfte oss frem.

Taktfaste rop stilnet selv den mest ihugga Holmlia suporter.

Deilig å ha dere i ryggen igjen og vi gleder oss allerede til å underholde dere om en uke..

Som jeg sa i garderoben før kampen i dag jenter, i kveld var det 18 poeng igjen å kjempe om, og de poengene skal vi ha med oss til Niffen. Nå har vi sikret de 3 første, så nå er det bare å fortsette høstjakten.

Vi viser til tider i kveld hvor gode vi begynner å bli, nå skal vi jobbe bra sammen videre så har vi mye gøy å se frem til.

2015 har vært en følelsesmessig berg og dalbane så langt, men er helt klart vårt år.. gleder meg som en liten unge til fortsettelsen.

Vi er: Et lag

Vi er: En klubb

Vi er: NORDSTRAND