Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

I kveld var det duket for en tur til gressbanen hvor vi skulle besøke jentene til Ready.

Vi er klare for kamp og ønsker å fortsette utviklingen vår.

Kveldens kamp spilles på en litt liten grusbane, og med det været vi har hatt nå gir dette tunge forhold.

Uansett er det en tent Nordstrands gjeng som entrer banen og ønsker å gå i press.

Vi begynner å bli et godt angrepslag og tar i kveld ledelsen 0-1. Står bra etter, men Ready er et godt lag som også kan skape noe fremover, og stillingen til pause blir 2-1 til Ready.

I andre omgang starter Ready litt bedre enn oss, og når vi gir de plass straffer de oss både en og to ganger, men så viser vi styrke. Vi står bare bedre og bedre utover i kampen, flere som løfter seg mange hakk og blir tøffere i duell spill, og det gleder oss i støtteapparatet.  Vi tørr mer og vil mer. Får to mål til og jager på for utligningen hele veien inn. Denne kommer dessverre ikke, men veldig gledelig med at vi står så bra etter og at vi holder trykket hele veien inn.

Nå har vi jobbet bra lenge, og vi fortsetter å ta store steg sammen som lag og som enkelt spillere.

Det kom noen mål i kveld (har ikke fått assister så om noen føler seg fortjent til en assist må dere gi meg beskjed), målene kom sånn her:

0 - 1 Sofia

4 - 2 Sofia

4 - 3 Sofia

Også i kveld hadde en jury blitt med på turen for å dele ut noen stjerner, mange gode prestasjoner så valget ble ikke enkelt. Men stjernene gikk til:

*** Sofia og Madeleine

** Maria

* AK og Hennie.

Sender også en stor takk til våre trofaste supportere som trosset dystre værmeldinger og tok turen til Oslo vest for å støtte oss. Håper å se dere alle igjen neste uke på Hallagern.

Veldig bra jobbet i kveld jenter, vi er på riktig vei, og det gleder meg at vi begynner å bli tøffere i dueller og at vi står kampene våre hele veien ut. Dette beviser at vi jobber godt på feltet om dagen, så nå er det bare å jobbe på videre så skal vi ta 3 poeng neste uke!

Gleder meg til å se dere på trening i morgen.

2015 er fortsatt vårt år, og vi har mye moro igjen!

Vi er: Et lag

Vi er: En klubb

Vi er: NORDSTRAND