Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Kampreferat NIF-Ready 18.08.15

Publisert 20.08.2015 kl.17.30

Tirsdag 18/8 - 15 var det klart for start av høstsesongen for 7'er laget, motstander var Ready og vi ønsket dem velkommen på et solfylt Hallager kunstgress.

Vi går igjennom plan for kampen og ønsker å få vist oss frem fra en god side, jentene er gira og klare til kamp.

Veldig hyggelig med Madeleine og Cecilie som får sin debut på jenter 01/02 denne kvelden.

Vi viser flere positive sider under selve kampen, og det er flere gode enkelt og lags prestasjoner.

Vi blir dessverre også litt for ukonsentrerte i perioder og slipper Ready litt for lett til.

Samtidig skaper vi flere sjanser og jobber veldig godt, men ofte litt for dårlig sammen som lag.

Her har vi ting vi kan trene på, lære av og fortsette å ta steg.

Stor fremgang på gruppa så langt og som dere hørte på lagmøtet i går har vi en plan som jeg er sikker på vil løfte gruppa enda mer.

Det kom et par mål for oss denne kvelden også, begge to signert Sofia (ikke fått opplyst assist), men desverre holdt ikke 2 mål til seier og vi ender opp med et 2-9 tap.

Også på denne kampen var en jury tilstede for å dele ut noen stjerner og de gikk til: