Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Publisert 03.06.2015 kl.8.18

Ny tirsdag og klart for ny seriekamp for 7'er.

Denne gangen er det Huk som kommer på besøk til oss på Hallagern.

Vante rutiner blir gjennomført, og vi legger en plan for kvelden.

vi ønsker å ta med oss de gode opplevelsene fra forrige uke, og endelig få en seier på hjemmebane.

Vi starter litt for forsiktig, er ikke bevegelige nok og tar ikke duellene selv om vi har snakket om akkurat det.

Blir for passive de første 10 minuttene og lar Huk komme alt for lett til.

Vi klarer å ta tak og løfte oss litt utover i omgangen, men ligger under 1 - 3 til pause.

Kampen er bare halveis, og det er enda tid til å snu det her. Vi repeterer det vi snakket om før kampen, og alle er enige i å ta i et tak.

Vi kommer ut i 100 i andre omgang, plutselig er vi i duellene, tørr  og ikke minst skaper vi noe.

kommer til flere halvsjanser og kunne fort puttet noen mål.

vi står veldig godt fe første 18 miinuttene av 2 omgang og får til slutt et mål til.

desverre får også Huk et mål k 2 omgangen og vi ender opp med et 2- 4 tap.

Alt i alt en gre forestilling jenter, de første 10 minuttene er litt typisk for oss på hjemmebane i år så her har vi en jobb med å få på plass disse.

det at vi klarer å samle oss og gå inn i 2 omgang og ta over styringen er veldig bra, og med litt mere flyt kunne vi fått flere mål også.

Det er viktig at vi fortsetter å jobbe, det er mye fotball igjen å spille. Vi må ha et ønske om å fortsette utviklingen vår.

Gratulerer.

Sender også i dag en stor takk til supporterne som tok veien for å støtte oss.

håper på fortsatt god støtte k den videre jakten på poeng.

Vi skal fortsette å spre fotball glede og god fotball, så møt opp på trening og vis at du vil. Bidra til å holde fokuset på plass, og så skal vi fortsette å ta steg.