Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Kampreferat Skeid-NIF 11. mai

Publisert 11.05.2015 kl.0.18

Søndagens tur gikk til Nordre Åsen idrettsanlegg, og vi skulle måle krefter med jentene til Skeid

Nok en gang ønsket solen å se hvordan det står til med jentene våre.

I garderoben merker vi at det er en fokusert og tent gjeng som er klare til kamp. Fokuset er endelig på plass der det skal være og vi er nøye i taktikk praten vår. Vi ønsker å gjenskape de gode opplevelsene vi har hatt så langt, og å få vist frem mer av det vi trener på. Litt spente er vi med et par av jentene i nye posisjoner.

Vi tar umiddelbart tak i kampen, og klokka har såvidt passert minuttet når vi setter inn 0-1, en fantastisk start.

fortsetter og stå høyt, skaper press og vinner baller. Etter 15 minutter setter Sofia inn sitt 3 mål for dagen og hattricket er et faktum. Gratulerer Sofia!

Slipper oss litt ned, lar Skeid ta over banespillet og de kommer på noen farlige besøk. Et godt forsvar og en god Julia i mål rydder mesterlig opp i det som kommer.

så får vi se glimt av magi, et bevis på hvor enkelt og hvor få trekk som trengs for å skape noe. Julia setter i gang langt på Aurora, Aurora tar ned ballen og på 2 touch legger igjen til Hanna A på backen, på første touchen spiller Hanna igjennnom Thea som alene med keeper setter ballen kontant i mål. FANTASTISK fotball jenter, og fortjent 0-4 ledelse til pause.

God stemning blandt jentene i pausen, kommer med et ønske om å få til mer av våres spill i andre omgang, samtidig som vi skal ha kontroll defensivt.

2 omgang starter litt bølgende, og vi bruker noen minutter på å få satt spillet, men i perioder ser vi bevegelsene, passningene og spillet fra treningsfeltet. Vi fortsetter å skape sjanser, og spiller oss fint opp både på høyre og venstre side. Flere stikkere gjennom på spissene også i 2 omgang.

Vi står etter i trykket og etter en klarering fra Skeid får Bjørt full trøkk på kula fra 23 meter og den blåser inn bak en sjanseløs keeper.

Camilla får lov til å vikariere en liten stund på topp, og hun får lov til å sette punktum med en flott scoring. Siste 15 minuttene blir det litt lengre mellom sjansene, vi skaper fortsatt muligheter men blir ikke tøffe nok i avsluttningene.

kampen ebber ut med en sterk, god og fantastisk 0-6 seier. Gratulerer jenter!

I dag skrev vi ny historie!

Vi hadde noen målsettinger før kampen, og alle ble innfridd.

-Første 3 poenger på bortebane (for 11'er)

0-6 Camilla ( Emilia )

Også i dag var en lokal jury tilstede for å dele ut noen stjerner, veldig bra jobb fra flere i dag, men stjernene gikk til slutt til:

*** Bjørt

** Sofia

* Sara

Gratulerer.

På solsiden hadde også en flott supporter gjeng fra Nordstrand samlet seg, og det er alltid deilig med støtte fra tribunen. Takk for støtten, og vi håper å se dere alle og enda flere på neste kamp for mer Nordstrand magi.

Takk for kampen jenter, vi er gode nå. Så nå må vi bare fortsette jobben, ville ta steg og tørre å utfordre hverandre. Vi har fått en flott start på sesongen, og lista heves for hver trening vi gjennomfører.

Nyt øyeblikkene, vær stolte, skryt av dere selv og fortsett med å bære drakta med stolthet. Vi er på rett vei, og dette skal bli gøy!