Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny
 Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Kampreferat Oppegård-NIF 13.09.15

Publisert 14.09.2015 kl.9.53

Kampreferat Oppegård-NIF 13.09.15

Så var det søndag igjen.

Høsten er over oss, luften er litt friskere men forballen er like spennende som alltid.

Kveldens søndagstur gikk sydover til andre siden av bygrensen til Oppegård.

 

Vi reiser med god selvtillit etter 3 strake seire i serien, og vi har et ønske om å fortsette denne rekken. Det er en klar og spent gjeng som sitter i garderoben og får med seg kamp plan. Vi ønsker å stå høyt som vi har gjort i høst, samtidig som vi vet at Oppegård er farlige fremover så vi må være på vakt og rydde op tidlig. Har et mål om gjenvinning av ball likt som mot Skeid.

 

Første omgang starter bra, vi står opp i press fra start, men har som tidligere litt varierende tempo i innledningen. Spillet bølger veldig de første 17 - 20 minuttene. 2 lag som vil, men som ikke helt finner ut av hverandre. Vi jobber bra over hele banen, men får litt for stor avstand mellom leddene våre og de fleste gjennombrudds passningene våre slåes rett frem i stedet for å vinkle de ut høyre eller venstre. Som i de seneste kampene er det kontringer vi slipper motstander til på, og Oppegård er et såpass bra lag at de klarer å få en del brudd og kontringer på oss, vi rydder opp i det meste som kommer, men klarer ikke å hindre dem fra å ta ledelsen 1 - 0.

Vi fortsetter å jobbe, og like før pause får vi frispark på 20 meter litt ut på høyre side. Emilia har bestemt seg, og med kraft og god presiskon limer hun ballen tett oppunder tverrligger og vi får en fortjent utligning.

I angrepet rett etter er vi veldig nære å ta ledelsen, men ballen sniker seg dessverre på feil side av stolpen, og vi går til pause på stillingen 1 - 1.

 

I pausen prøver vi å justere litt på presset våres, snakker om viktigheten av å komme tettere i, ta hurtigere valg og ikke minst få mer vinkel på oppspillene våre.

 

Det ser ut som vi har bestemt oss i starten av andre. Vi lar Oppegård få første angrepet, men så tar vi tak. Står opp og kriger, vinner ballen høyt og står etter. Spiller oss flott opp gjennom midten og når vi trer ut til Emilia som setter fart på, løfter blikket og ser at keeper står langt ute og tar sjansen på et skudd fra 25 meter.. ballen fyker inn over hodet på en sjanseløs keeper og vi har snudd kampen.

Stemningen er stor og jubelropene runger ut over banen.

Dessverre for oss har Oppegård skumle hensikter og det tar ikke mange minuttene før de ruller (litt for lett) opp og får utlignet.

Vi fortsetter å kjempe men det blir en litt for rotete kamp fra oss. Vi faller litt tilbake til gamle synder med feil valg, litt for trege i valgene våre og ikke tøffe nok i dueller.

Slipper Oppegård for enkelt til og blir stående litt for på hælene og se at de får putte både 1 og 2 og 3 til.

Vi hadde ønsket å få med oss et resultat men dessverre blir vi litt for enkle i dag.

Uansett alltid positive ting vi kan ta med oss.

 

Vi fikk noen mål i denne kampen også, og de kom sånn her:

 

1 - 1 Emilia (frispark) 33 minutt

1 - 2 Emilia ( Victoria ) 39 minutt

 

Også her hadde en jury tatt turen for å fordele noen stjerner, og de gikk til slutt til:

 

*** Emilia

 

** Bjørt

 

* Victoria og Madeleine.

 

Supporterbussen til Nordstrand hadde tatt med seg en stor gjeng av våre trofaste, som sørget for stor stemning og god støtte.

Desverre klarte ikke vi å stå distansen helt inn, men lover å reise oss til neste hjemmekamp. Det blir også siste hjemmekamp for sesongen og da skal vi sørge for å farge hallager'n i Nordstrands farger.

 

Jenter, vi står opp å prøver i kveld. Blir litt for enkle innimellom men viser også at vi er på vei. Ingen tvil om at jeg hater å tape, og viser det relativt greit, men når jeg klyper meg i armen og minner meg selv på at vi ikke har jobbet sammen mer enn 7 måneder blir jeg fortsatt imponert over hvor vi er.

Offensivt er vi fortsatt veldig gode og så skal vi alltid fortsette å utvikle oss selv.

 

Nå har vi en liten pause fra serie fotballen, neste 11'er kamp er ikke før 11. Oktober så nå skal vi bruke de ukene frem til neste kamp godt. Vi skal bli enda bedre offensivt og ikke minst i vår lagstruktur.

Møt opp på trening og vis at du vil spille!

 

Først skal vi kose oss med litt fotball golf til helgen.

 

Vi satte oss noen mål før sesongen, og disse er vi godt i gang med å klare. Topp 4 er allerede sikret, nå skal vi sørge for å nå resten også.

 

Vi har vokst til å bli gode forbilder, og står frem som gode ambassadører for Nordstrand og det skal vi fortsette med.

 

2015 har så langt vært fantastisk, så skal vi sørge for at 2016 og 17 blir uforglemmelige. 

 

Vi er: Et lag

 

Vi er: En klubb

 

Vi er: NORDSTRAND 

 

Rune.


Samarbeidspartnere: