Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Kong vinter gjorde sitt beste for å minne oss på at vi bor på den nordlige halvdelen av kloden.

Banen egnet seg egentlig best til snøball krig, eller bygging av snømenn.

Uansett var vi klare til å ønske Kfum velkommen til Niffen, og ikke minst fortsette den gode trenden fra forrige kamp.

Kampplanen ble gjennomgått,  og med noen endringer i forhold til baneforholdene var vi klare til kamp.

Vi fortsetter å jobbe bra, og spiller mer og mer som et lag, ser også at vi prøver å få til passningsspillet vi øver på, men med så mye snø på banen blir det vannskelig.

Vi skaper farligheter gjennom hele kampen, men Kfum er et bra lag så vi blir også utfordret defensivt ved flere anledninger. Sammspillet oss i mellom fungerer og når vi samtidig holder praten i gang spiller vi veldig bra. Defensivt har vi stort sett kontroll, og med gode defensive løp klarer vi å rydde unna det meste.

Vi har mange gode gjennomspill både på spisser og kanter, med litt mere ro forran mål kunne vi fort fått flere mål.

Midt i 2 omgang kommer vi under 0-1 etter at vi blir spilt igjennom og løpt fra.

Vi klarer å ta tak igjen i kampen og får en fullt fortjent utligning 5 minutter før full tid,  mange gode bevegelser i forkant av målet, hvor vi får lagt inn fra venstre og Oda kommer inn på bakerste stolpe og setter lekkert inn utligningen.

Vi presser på for seiers målet, men kampen ebber ut til 1-1.

Selv med vanskelige forhold er det mye bra å ta med seg i dag jenter, vi viser at vi er på gang, og med seriestart 12/4 er det mye god fotball å glede seg til. Vi er på vei!

Takk til alle tilskuerne som møtte opp og støttet oss denne sure søndagen.

Takk for kampen jenter, husk fotografering før trening i morgen.