Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Kampreferat Nordstrand - Haslum2

Publisert 05.05.2015 kl.23.14

Så var det klart for 2 hjemmekamp for 7'er laget. Hallagern var stedet og forrige ukes solskinn var skiftet ut med surt og kaldt regn.

Blide og fornøyde møttes vi i garderoben, og var klare for å gå ut å gjennskape opplevelsene og prestasjonene fra forrige kamp mot Dikemark.

Kampen starter litt nervøst. Vi er litt for snille i tette situasjoner og litt for upresise i pasningene våre. Haslum får lov til å skape farligheter med en gang på grunn av vår ukonsentrasjon. Vi klarer å skape noen sjanser, men blir vanskelig når passningene ikke sitter. Holder ikke ballen i laget mer enn 2-3 trekk.

Haslum er giftige og vi ligger under 0-3 til pause.

Bruker pausen til å rette på litt av problemene våre,og minne om hva vi gjør på trening. Må ha mer bevegelse og bedre passninger og ikke minst prate mer med hverandre. Setter oss som mål å vinne 2. Omgangen!

2 omgangen blir en bedre forestilling. Vi er tettere i og hindrer mange Haslum angrep. Samtidig klarer vi å skape mer fremover. Kommer til flere sjanser og til slutt får vi uttelling gjennom et nydelig mål av Oda.Vi står i mot og kunne fort med litt flaks fått et mål eller to til.
Men Haslum klarer ikke å finne nettmaskene noe mer og vi klarer målsetningen vår for 2. Omgang, men taper desverre kampen 1-3.

Uansett tar vi skritt i riktig retning gjennom kampen jenter. Litt mer på og tøffere fra start i neste kamp, så er jeg sikker på at vi står igjen med poeng.

Mål og assist i kveld var:

1-3 Oda (Aurora)

Også i dag var en lokal jury tilstede for å dele ut noen stjerner, og de gikk til.

*** Sofia

** Aurora

* Hennie

Selv med et surt og kaldt vær som minnet mer om oktober enn mai hadde flere av våre supportere funnet veien til hallagern, sender en varm tanke til dere og takker for støtten i en tøff kamp.

Tusen takk for kampen jenter, 2 omgangen skal vi ta med oss og jobbe hardt videre så fortsetter vi med å ta steg og løfte oss.

Gleder meg til trening i morgen, møt opp og gjør en forskjell.