Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Kampreferat Nordstrand - Bøler/Rustad

Publisert 04.05.2015 kl.23.44

Seier

Så var kvelden kommet for årets andre hjemmekamp. Denne gangen var vi tilbake på niffen, og alt ligger tilrette for en fin fotball kveld, hvor vi ønsker å gjennskape de gode prestasjonene og følelsene fra de siste kampene.

Vi går igjennom vante rutiner og merker at fokuset er litt unna der vi ønsker å ha det. Litt ukonsentrerte gjennom taktikk praten og oppvarmingen, og sommerfugl parken som hadde bosatt seg i magen min ble ikke mindre av den grunn.

Kampen starter litt nervøst, og vi kommer liksom ikke i gang med våres spill. vi jobber, men ikke like godt sammen som lag som vi ønsker. Blir mye 1 og 1 og kun noen halvfarlige sjanser fra oss. Vi lar også motstander slippe for lett igjennom ved flere anledninger og må jobbe hardt hjem for å unngå å bli straffet.

Klarer en liten periode midt i omgangen å få til litt spill, men har helt klart mye å gå på. Står 0-0 til pause

En engasjert og litt småfrustrert trener møter jentene i pausen. Klar tale og klare arbeidsoppgaver er stikkord i pausen. Minner om hva vi gjør på trening og hva vi skal gjennskape. jobber med å vekke jentene og få de til å ta tak i seg selv og kampen.

2. omgangen starter bedre. Vi er mere på og jobber bedre sammen. Klarer å få til litt mere spill og skaper farligheter fra start. Etter 6 minutter får vi endelig uttelling og tar en fortjent ledelse.

Vi fortsetter å kjøre på og kommer til en del sjanser hele veien. Selv om vi fra tid til annen tar litt vanskelige eller feil valg er det helt klart en forbedring å spore. Rustad er heller ikke helt ufarlige, men godt forsvarsspill og en fantastisk Julia i mål (med nye hansker for anledningen) avverger det som kommer og holder buret rent, men vi må bli flinkere til å tørre å bruke Julia som støtte til å vri spillet..

Offensivt fortsetter vi å skape sjanser og vi gir oss ikke før det står 3-0 på tavla.

Bra jobba jenter.

Kampen i dag ble en arbeidsseier. Her fikk vi ikke noe gratis, og alle måtte jobbe hele kampen for å få til dette. Selv om finspillet våres ikke var med hele veien i dag, jobber vi på og gir oss aldri. I dag viser vi styrke som lag!

Vi fortsetter å ta steg som lag og gruppe, og det er gøy å se utviklingen vår. Vi blir bedre for hver dag som går (og hvis vi får på plass fokuset nå.. så blir vi veldig gode)

Det kom noen mål i kveld og, og de kom sånn her:

1-0 Emilia (Sofia)

2-0 Thea ( Bjørt)

3-0 Emilia (straffe)

Også i kveld har en jury delt ut noen stjerner.

flere av dere som melder dere på i jakten, så fortsett å jobbe godt. Kveldens stjerner ble:

*** Emilia

** Julia P

* Bjørt.

Sender en stor takk til våre fremmøtte supportere, takk for god støtte fra sidelinjen.

Tusen takk for kampen jenter, og ikke minst takk for fantastisk innsats og en deilig seier. Smil, le og skryt av dere selv. Fortsett med å være flotte ambassadører for Nordstrand og bær drakten med stolthet!

I morgen venter ny 7'er kamp og jakten på flere gode opplevelser og poeng.