Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny
 Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Kampreferat NIF-Rommen (7`er) 01.09.15

Publisert 01.09.2015 kl.23.08

Kampreferat NIF-Rommen (7`er) 01.09.15

Så var høsten offisielt igang.

Årets første høstdag lar oss hilse på det kjente og sure høstværet, Hallagern lå praktisk talt badet i regn, og en småsur vind gjorde sitt for å få dette til å føles som en sen oktober kamp.

 

Uansett var det en gira gjeng som satt i garderoben og gjorde seg klar til kamp.

Vi legger en plan for kvelden, og vi ønsker å fortsette den gode trenden vi er inne i, og ikke minst endelig få oss en trepoenger på hjemmebane.

 

Kampen starter bra, vi er gode offensivt og skaper sjanser med en gang, men også i dag litt for forsiktige i den defensive delen innledningsvis, men vi spiller oss inn. Kommer tettere opp i motspiller, står bra etter og tar jobben hele veien. Fremover fortsetter vi å stå bra og når vi flytter ballen som på trening henger ikke Rommen med i det hele tatt. Vi skaper mange og store sjanser, og Rommen er kun på en og annen ufarlig visitt. 

Vi leder fortjent 2 - 0 til pause. 

 

Bruker pausen til å justere litt, vi må fortsette å stå tøffere i (dette trener vi på) og ikke ta for vanskelige valg. Fortsette å flytte ballen og bevege oss i rom.

 

2 omgang starter bra. Vi fortsetter å stå godt og skaper muligheter, men så begynner vi å henge litt etter. Lar Rommen få litt mere tid og rom, og da klarer de å etablere et lite press på oss en stund. Vi kjemper godt, men blir presset litt lave og klarer ikke å forhindre at de reduserer 

Uansett dette begynner vi å se resultater av god jobbing på feltet, vi står kampene våre mye bedre enn de fleste om dagen, og i kveld er intet unntak. Vi jobber oss tilbake, Presser Rommen på nytt og når dommer blåser av står vi igjen med en sterk 4 - 2 seier!

 

Deilig å endelig få den etterlengtede hjemmeseieren og 3 fullt fortjente poeng. I dag jobber vi bra over hele banen jenter. Glemmer oss litt innimellom, men tar oss mesterlig inn igjen og klarer å avgjøre kampen.

 

Vi fikk noen mål i kveld og de kom sånn her:

 

1 - 0 Oda (7 minutter)

2 - 0 Julia P (Madeleine) (9 minutter)

3 - 1 Julia P (50 minutter)

4 - 2 Anna (Sofia) (54 minutter)

 

Også i kveld hadde en jury stilt opp tross surt vær for å fordele noen stjerner, og de gikk til:

 

*** Madeleine

 

** Maria

 

* Oda og Julia P

 

Det vi viser i dag jenter er knall sterkt, vi er inne i en veldig god periode, og nå skal vi fortsette denne. Det er enda tidlig på høsten, og vi har mye fotball igjen å glede oss til.

 

Selv om været var surt og vått var det gledelig å se at det var flere som hadde funnet frem sesongkortet for å få med seg litt fotball magi.

Tusen takk for støtten, vi gleder oss til å underholde dere igjen om en liten uke.

 

Nå venter det gode treninger (på liten bane) og en hyggelig jentedag til lørdag før vi tar fatt på innspurten av sesongen. Reisen så langt har vært eventyrlig, og vi har vokst frem som den gruppa og de forbildene jeg håpet vi skulle bli. Klarer vi å engasjere og spre den gleden vi viser ser det veldig lyst ut for jentefotballen i Nordstrand.

 

2015 er ikke helt ferdig enda, og eventyret fortsetter..

 

Vi er: Et lag

 

Vi er: En klubb

 

Vi er: NORDSTRAND 

 

Rune.


Samarbeidspartnere: