Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Kvelden var kommet for sesongens 3. hjemmekamp.

Vi tok i mot Oppegård på niffen og hadde et ønske om å fortsette å lage ny historie.

Vi er nok litt høyt oppe i garderoben i dag, gode prestasjoner og resultater i det siste blandet med pølser og is fra 17. Mai feiring i går gjør at det bobler litt i oss.

Vi kommer oss uansett gjennom kamp plan og kveldens taktikk, skal prøve å gjenvinne midtbanen i kveld og har endret litt på formasjonen, ønsker å få en større trygghet sentralt samtidig som vi skal videreføre det vi trener på og få til våres spill.

Kampen starter som vi ønsker, vi beveger oss og spiller som vi skal. Hele oppbyggingen til 1-0 målet er som tatt ut fra treningsfeltet (som Kaare sa på sidelinja: jøss, det er som å se treningen på torsdag jo). Fantastisk spill jenter.

vi fortsetter å skape muligheter og i dag ser vi mye god fotball, ser igjen veldig mye fra treningsfeltet, men desverre blir vi også til tider alt for snille. Vi MÅ bli tøffere i duellspill jenter, her har vi mye å hente.

vi sovner totalt på en corner fra Oppegård og mens NIF jentene står å ser på kan de enkelt sette inn 1-1.

Vi fortsetter å jobbe og etter nok et fint angrep klarer vi å gå opp i 2-1 (kampen lever).

Men når vi ikke klarer å ha fokus en hel omgang lar vi de alt for lett putte både 1 og 2 mål til før pause og vi ligger under 2-3 ved halvspilt kamp. Alle de 3 målene vi slipper inn i 1. Omgang jenter burde og kunne vært unngått, disse var alt for billige og vi må klare å få avklart disse tidligere. I dag gir vi bort det som burde vært en 2-0 ledelse til pause.

En tordentale av de skjeldne er det som venter i pausen, klar tale og alle får beskjed om å brette opp ermene å gå i kjelleren, og det ser også ut til å ha tent noe i gruppa...

2 omgangen starter med at vi setter press på Oppegård, og vi blir faktisk stående i det presset de første 15 minuttene av omgangen, vi ruller opp, vinner dueller høyt, låser av spillet og de kommer seg ikke ut.. desverre for oss klarer vi ikke å omsette presset i mål. Vi jobber veldig bra sammen og står godt som et lag.  Vi går helt i kjelleren og litt til på enkelte, så da kommer desverre også noen små feil, vi blir straffet med en gang Oppegård klarer å komme seg ut av egen sone. Vi må opp å jage og da får de mer plass, og vi blir tomme.. Julia i mål varter opp med noen redninger av høy klasse, men klarer ikke å ta alt så vi taper da til slutt 2-6. Men jenter i dag forteller ikke resultatet sannheten.

Oppegård er gode, et av de beste lagene vi har møtt i år, og jeg mener fortsatt at vi er fullt på høyde med dem. Vi lar de slippe for lett til for mange ganger, og som nevnt er flere av målene totalt unødvendig og situasjoner vi bør klare å avverge.

Det er mye positivt å ta med oss i dag og, spillet vårt er på vei tilbake, vi ser igjen flere og flere bevegelser fra trening og vi fortsetter å skape sjanser.

Nå er det opp til oss selv å pushe på videre, arbeidsuhell skjer, men så må vi lære og rette slik at vi tar neste steg. Vi er faktisk tøffere mot hverandre på trening enn vi er mot motstander i kamp, så nå må vi ta fighten jenter. Gi bånn gass og ville videre!

Gratulerer.

Tusen takk til alle fremmøtte supportere, håper å se dere alle igjen til neste kamp, og da lover jeg at vi skal unngå billige baklengs mål.

Jenter, vi er på rett vei, vi har tatt enorme skritt på kort tid og vi skal fortsette å utvikle oss. Viktig at vi nullstiller, samler oss og vil prestere. Push hverandre på trening, still krav til dere selv, medspillere og trener.. sammen skal vi bli historiske!