Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny
 Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Kampreferat NIF-Manglerud Star 11.10.15

Publisert 12.10.2015 kl.9.41

Kampreferat NIF-Manglerud Star 11.10.15

Så var det søndag igjen.

4 ukers fotball pause var endelig over og vi var klare for årets siste hjemmekamp.

 

Hallagern lå badet i kjølig høstmørket, og alt lå til rette for en fin fotball kveld.

 

Vi jobber med å bli proffere i alt vi foretar oss, og rammene i garderoben nærmer seg nå toppserie nivå. Vi er fokuserte og klare, men også litt spente da vi har en del momenter fra treningsfeltet siste uken som vi ønsker å prøve ut.

Vi går igjennom kamp plan, dødball oppsett og er klare for å gi MS kamp.

 

Starten av kampen er ikke topp fra vår side. Vibhar for dårlige bevegelser og virker litt nervøse og for opptatt av å ha fokus på possesion spillet vi øver på, dette medfører at vi helt glemmer planen om press og gjenvinning av ball. Lar MS få for store rom over hele banen, og de slipper alt for lett til i innledningen.

Vi tar oss noe opp, og vi ser igjen flere momenter fra treningsfeltet. Vi prøver å flytte ball, og vi prøver å rulle gjennon ledd. Blir flinkere til å ikke slå på første touch uten adresse, men når vi skal spille på denne måten som vi ønsker er det viktig at vi har mange bevegelser og ikke minst at de passningene vi slår er gode og harde nok!

Føler vi tar over spillet utover i omgangen, men vi skaper litt for lite til å få de helt store målsjansene. 

 

Pausen bruker vi til å gå igjennom punktene fra kamp planen, bevisstgjøre oss selv på viktigheten av bevegelse og ikke minst få opp tøffhet og aggressiviteten i presset vårt. 

 

Kommer litt etter i starten av andre omgang, men heldigvis kun en kort periode.

Klarer å ta litt mer tak sentralt i banen, og tar etter hvert over mer av bane spillet.

Klarer å finne frem til flere gode kombinasjoner. Selv om det vi gjør i dag dessverre blir litt for slapt. Vi klarer ikke å holde trykket etter sånn som vi har gjort så bra i høst. Kommer oss frem til noen sjanser, men blir aldri veldig farlig forran MS sitt mål. 

Gledelig i dag er at vi gjennom hele kampen spiller med en veldig god defensiv trygghet, og det blir aldri veldig farlig forran vårt mål heller, det som kommer rydder back rekken og Julia flott opp i.

Vi prøver å kjøre opp Sara på slutten og spiller siste minuttene med 4 spisser men får dessverre ikke uttelling på dette.

 

MS skal ha kred for at de jobber bra over hele banen, er tidlig i og tøffe i dueller, så må vi ta lærdom av dette å fortsette å utvikle oss selv som et spillende forball lag.

 

Kommer ingen mål noen veier denne kvelden og resultatet blir da naturlig nok 0-0, og vi fikk ikke den avskjeden med hallager som vi hadde ønsket.

 

Også i kveld var det en lokal jury med en pose stjerner tilstede, og stjernene fordelte seg slik:

 

*** Sara

 

** Björt

 

* Thea

 

Vi prøver i kveld jenter, vi har jobbet godt hele uken, vi har begynt på å videre utvikle spillet våres. Det er en krevende spillestil, og ingen som hadde forventet at dette skulle sitte i kveld.

Vi har tjuvstartet på jobben spillmessig inn mot 2016, og dette skal vi jobbe videre med gjennom vinteren.

Vi blir nok litt for opptatt av at vi skal få til possesion og at vi skal få til rullene.. dette gjør oss litt for stillestående og litt for snille, men dette skal vi få til..

I hele høst har vi stått veldig bra offensivt med mange gode løp og bevegelser, dette blir litt borte i dag, men når vi klarer å kombinere dette med det spillet vi øver på nå skal de være pokker så gode de som skal slå oss!

 

Jeg er ikke i tvil om at vi er på rett vei, så må vi bare tørre å fortsette på denne veien.

Som jeg sa til dere etter kampen i går har vi klart den målsettingen vi satte oss før start. 4 plassen i år er vår, og så har vi vist at med riktig arbeid, fokus og innsats kan vi slå hvem som helst.

 

Jeg sa til dere veldig tidlig etter at jeg kom inn at 2015 er lære og bli kjent året vårt, i 2016 skal vi begynne å prestere og i 2017 skal vi være på topp. Vi har tatt større skritt og hatt en større utvikling enn det ALLE hadde forventet, og jeg vil tørre å påstå at vi har prestert ganske så bra allerede i år.

 

Ikke bare har vi blitt bedre fotballspillere og lag, vi er også blitt forbilder og gode klubb ambassadører. Vi skaper entusiasme og fotball glede, og vi blir lagt merke til..!

 

Dere var skuffet i går, og det er lov, gjør meg egentlig litt glad for det viser meg at dere faktisk vil.. men som sagt det er ikke noe å henge med hodet for. Det er mitt valg at vi har tjuvstartet på videreutvikling av spillet våres, og jeg hadde ikke forventet at dette skulle sitte 100% allerede nå. Fortsett å jobbe, fortsett å pushe og fortsett å utvikle oss.

 

Så må alle bli flinkere til å jobbe riktig inn mot kamp. I år har vi vært heldige med kamper på søndager, da skal det ikke være noe problem å få nok hvile og spise riktig inn mot kamp, men vi må fortsette å forbedre oss her. Vi har lært i hele år hva som ikke er riktig.. spille fotball på løkka i 2 timer før kamp, ligge hele dagen på stranda i 25 + og solsteik, dømme fotballkamper, kaste i seg mat rett før oppmøte... det har vi sett at ikke funker.. Vi vet hva vi skal gjøre for å prestere på topp. Neste år blir dette enda viktigere, da får vi kamper på skoledager, og da må vi være enda mer bevisst på hva vi gjør. Samtidig som vi gjennom vinteren skal bli bedre trent og mer rustet til å takle forventninger og press.

 

Jeg sa også en ting til i går.. kom på trening med et ønske om å bli bedre.. bestem dere, når dere går inn porten på niffen si til dere selv: i dag skal jeg bli bedre på ...

 

Jeg har troen på oss, jeg vet vi kan nå alle mål vi setter oss, og jeg ønsker å fortsette og utvikle oss!

2015 har bare bevist hva som er mulig å få til, dere er en fantastisk gjeng å jobbe med, og jeg har sagt det før: jeg gleder meg til hver eneste trening og kamp med dere. Sammen skal vi vokse fra De Historiske til å bli De Legendariske. Vi er morgendagens helter 😆

 

Vil sende en stor takk til våre trofaste supportere som stiller opp en sur høstkveld for å hjelpe oss frem.

Dere har vært en fantastisk støtte for oss i hele år. 

Med taktfaste tilrop og støtte erklæringer fra tribuner rundt om i Oslo.

Vi har gledet oss til å underholde dere hver eneste søndag.

Bli med oss til Langhus om en uke, så skal vi sette et verdig punktum sammen.

Dere er vår 12 spiller!

 

Jenter, 2015 er snart slutt. 01.11.2015 starter sesong oppkjøring til 2016 sesongen, og for en sesong vi har hatt. Ja vi har variert i prestasjoner.. men pokker heller.. vi har til de grader bevist hvilket fotball lag vi er på vei til å bli..

 

På godt og på vondt har vi vært igjennom hele følelses registeret opp til flere ganger.. men vi har hatt en utrolig morsom reise.

Nå skal vi avslutte sesongen med stil.. 2015 har vært vårt år, så skal 2016 og 2017 bli uforglemmelige 😆

 

Dere er Rune's supergirls

 

Vi er: Et Lag

 

Vi er: En Klubb

 

Vi er: NORDSTRAND

 

Rune.


Samarbeidspartnere: