Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Kampreferat NIF-Lille Tøyen (7`er) 19.05.

Sist oppdatert 20.05.2015 kl.0.00

Så var kvelden kommet for sesongens 3. hjemmekamp for 7'er laget.

Vi ønsket å bygge videre på opplevelsene fra forrige kamp mot Langhus, og ikke minst rette opp i statestikken på hjemmebane. Desverre ville jentene fra Lille Tøyen det annerledes.

Når kampen starter ser det ikke ut som vi er helt med, de første minuttene blir vi stående å se på når jentene fra LT løper rundt oss.. som vi snakket om i garderoben ønsker vi å være først på i alle dueller, men det er vi dessverre ikke fra start av i dag. Slipper de alt for lett for mange ganger i starten. Vi kommer oss litt etterhvert og klarer å få frem noen farligheter helt uten at vi skaper det helt store. Vi må bli tøffere og tørre å stå opp fra start jenter. Vi ligger under 0-3 til pause.

Pausen brukes til å forsøke å rette på det lille rusket som har vært, og ikke minst ønsker vi å videreføre siste del av 1. Omgang og ta mere tak i kampen.

2. Omgangen spiller vi mye bedre. Står opp og tar duellene, er mer på og orker å ta løpene. Vi skaper noen småfarligheter, får til mere spill, og har stort sett kontroll på det som kommer.. helt til det står igjen 8 minutter på klokka. Da er vi slitne, ukonsentrerte og det glipper ved et par anledninger.

Klarer ikke å markere ut LT spillerne hele veien og de får lov til å putte 1-2-3 mål til på slutten, noe som resulterer i et småsurt 0-6 tap.

Som jeg sa etter kampen i kveld jenter gjenspeiler ikke resultatet sannheten fra kampen. Vi er på høyde med LT i det meste av kampen, og skaper selv også noen sjanser, men vi må luke bort de rufsete periodene våre.  De 10 første og 8 siste minuttene av kampen er det som blir avgjørende, her klarer vi ikke å holde trykket oppe, og er ikke med fra start. Da blir vi hardt sttaffet.

Det ser ut til at vi (foreløpig) er et bortelag i år, og da passer det jo bra at neste kamp går nettopp på bortebane 😆.

Det er mye bra passningsspill i perioder i kveld som vi skal ta med oss videre, og bli enda bedre på. Når vi blir enda flinkere til å bevege oss og hjelpe hverandre skal vi begynne å ta poeng på hjemmebane også!

Veldig hyggelig med Vilde i kveld som får sin debut på 01/02, gratulerer med vel gjennomført kamp.

Vi fikk ikke puttet noen mål i kveld, men var flere gode prestasjoner så stjerner blir det delt ut, og de gikk til: