Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Hvordan gikk det i sesongens første 11-er-hjemmekamp?

Så var dagen kommet.

årets første hjemmekamp, Hallager'n viste seg fra sin flotteste side, og til og med solen ville være med å se på når våre fantastiske jenter spilte kamp.

Merket i garderoben at det var en tent gjeng som ville ut å rette opp inntrykket fra første serierunde.  Og det gjorde de til gangs!

Vi tok tak i kampen fra første spark på ballen, jobber godt sammen som lag og skaper muligheter hele tiden. Vi spiller ball som vi trener på, har gode kombinasjoner og bevegelser samtidig som vi jobber for hverandre er i ballfører og snakker hverandre gode.

De første 17 minuttene ser vi virkelig hva vi trener på, dette er årsbeste jenter! Får en liten 10 minutters periode hvor vi blir slående litt uten adresse, men tar oss mesterlig inn og avslutter første omgang med stil. Fullt fortjent 1-0 ledelse til pause.

Bruker pausen til å minne om at vi kun er halvveis og at vi ikke må sovne, samtidig som vi må rette på litt smårusk.

Ser ut som vi blir litt overrasket over at Kolbotn kommer ut i høyt press fra starten på 2. Omgang, men rir greit av 3 harde minutter og klarer etter hvert å ta mer tak i spillet igjen. Ser flere gode kombinasjoner og vi fortsetter med å skape sjanser uten at vi får full uttelling. Gøy å se at vi klarer å variere mellom høyre og venstre flanke i dag. Når dette sitter vil vi få mange motstandere ut i ubalanse.

Går opp i en fortjent 2-0 ledelse etter en corner og ser ut til at vi har full kontroll. Så kommer en periode hvor vi nok blir litt for ufokuserte og gjør enkle og dumme feil over hele banen. Taper dueller og lar kolbotn komme rettvendt i mellomrommet ved flere anledninger noe som resulterer i redusering og utligning fra deres side.

Herfra og inn viser dere hva som bor i dere, vi klarer å mobilisere og ta tak i oss selv, alle tar i det lille ekstra og med et drøyt minutt igjen på klokka klarer vi å få inn vinner målet!

Det vi presterer i dag viser at vi er på rett vei, vi er i starten av en prosess og sammen skal vi bygge laget sten for sten og dag for dag. Denne seieren fortjente dere jenter!

Sender en stor takk til våre trofaste fans, deilig med god støtte fra tribunen. Håper å se dere alle (og enda flere) til de kommende kampene. Dette er bare begynnelsen,  jeg lover enda mer underholdning fremover.

Mål og assist var:

1-0 Thea ( Emilia)

2-0 Anna

3-2 Emilia ( Bjørt)

Så var det kåringen og utdelingen av kampens stjerner. I dag gjørde dere (gledelig nok) jobben veldig vanskelig for juryen (måtte ekstra jury møte til). Det var mer enn godkjent fra hele laget, og flere som kunne fått en stjerne i dag, men valget falt til slutt på: