Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny
 Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Kampreferat Manglerud Star-NIF 7. juni

Publisert 08.06.2015 kl.10.02

Referat fra nest siste 11`er-seriekamp før ferien

Kampreferat Manglerud Star-NIF 7. juni
Så var det søndag igjen og klart for ny bortekamp. Denne gangen en av de kortere bortekampene da turen gikk til Manglerud.
 
Vi har etterlyst fokuset i det siste, og nå var det endelig tilbake. Kveldens plan blir gjennomgått og vi er klare for å gi MS kamp. Vi ønsker å finne tilbake til oss selv.
 
Starten av første omgang er litt små nervøs, vi lar MS få komme til et par halvsjanser de første 5 minuttene før vibfår senket skuldrene og bestemt oss for at nå skal vi vise hvem vi er.
herfra og inn har vi full kontroll. Vi kjører overganger, tar duellene og lager brudd over helenbanen. Ruller ball gjennom forsvarsledd, spiller oss frem på høyre og venstre flanke, kjører stikkere gjennom på spisser.. det er helt magisk å se på.
både i 1 og 2 omgang skaper vi sjanser og har full kontroll spillemessig, ser igjen mer og mer av det vi trener på og fler av angrepene er tatt rett fra treningsfeltet. Dette var helt fantastisk jenter.
 
Det kom noen mål i kveld, og de kom sånn her:
 
0-1 Sara
0-2 Sara ( Hanna O)
0-3 Thea (Victoria)
0-4 Bjørt
0-5 Thea ( Sara)
0-6 Sofia
 
Også i kveld var det møtt opp en lokal jury for å dele ut stjerner til våre jenter, og med den innsatsen og jobben so ble lagt ned ble jobben gledelig nok vanskelig, alle gjør en kjempejobb i kveld og helt klart mange som melder seg på i kampen om stjernene men det ble til slutt:
 
*** Bjørt
 
** Sara
 
* Aurora, Victoria og Emilia
 
Gratulerer 
 
Veldig hyggelig å se at så mange av våre supportere hadde tatt turen for å støtte oss. Håper å se dere alle igjen på neste kamp og lover mer underholdning og god fotball videre i sesongen.
 
Det vi viser i kveld jenter er veldig bra, nå er vi på vei dit vi ønsker å være. Vi begynner å styre kampene og setter opp våres spill. Mange skritt i riktig retning i kveld, så nå må vi fortsette jobben på trening så skal vi fortsette å skrive historie sammen.
 
Vi er: Et lag
 
Vi er: En klubb
 
Vi er: Nordstrand
 
 
Rune.
 
 

Samarbeidspartnere: