Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Vi tar den ikke alt for lange turen sørover til Langhus.

Vi føler oss klare og er konsentrerte og nøye i garderoben, fokuset virker å være der det skal og vi ønsker å få en fin avsluttning.

Dessverre ville historien det litt annerledes.

Kampen starter ganske åpent, men føler vi har kontroll og vi skaper også litt.

Vi tar fortjent ledelsen etter 6 minutter etter fint spill på midten og et oppspill som Sara mesterlig tar med seg, og alene med keeper gjør hun ingen feil.

Kampen lever men Langhus kommer mer og mer inn og vi virker litt slitne og tunge etter en lang sesong. Et par raske mål rett før pause gjør at vi ligger under 3 - 1 til pause..

Pausen brukes til å prøve på å justere inn litt, få opp aggressivitet og press.

Andre omgang er det litt opp fra start og vi kjører en liten periode kampen. Får en redusering til 3-2 og håper tennes igjen.

Dessverre blir vi litt for snille igjen. Vinlar Langhus gjøre omtrent som de vil og de slipper alt for lett til alt for ofte. Den defensive tryggheten og det sterke presset vi har sett i flere kamper blir det dessverre alt for lite av i dag.

Langhus gjør som de vil og vinner til slutt fortjent 6-2.

Vi fikk noen mål i dag, og de kom sånn her:

0 - 1 Sara (Ida, Emilia)

3 - 2 Sara (Thea)

Også i kveld hadde en Jury tatt turen ut til Langhus med noen stjerner, og de gikk til slutt til:

*** Sara

** Rachel

* Emilia

Tusen takk til alle fremmøtte supportere, dere har vært med oss i hele år, og vi har gledet oss over støtten dere har gitt oss, og gleder oss allerede nå til å underholde dere neste sesong.

Så jenter, nå er vi ferdige med et kapittel i vår 2015 historie.

Sesongen er gjennomført, vi satte oss noen mål før sesongen, og alle disse målene har vi klart.

Det har vært en sesong med mange oppturer og en fantastisk utvikling på hele gruppa.

Vi er fortsatt litt for varrierende i spillet våres, men vi har i hele år sagt at det er fra 2016 vi skal prestere.

Jeg gleder meg til å oppsummere året med dere, for dette har vært fantastisk.

Dere er flotte ambassadører for Nordstrand og jentefotballen, flere og flere ser oss og ser opp til oss. Dere er de HISTORISKE.

Nå starter oppkjøring til 2016, og da skal vi bli enda bedre.