Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Sesongstart - kampreferat Lambertseter-NIF

Sist oppdatert 21.04.2015 kl.13.21

Første serierunde er unnagjort og vi går på et småsurt 5-0 tap mot Lambertseter.

En flott og solfylt dag med jentedag på hallagern og felles samling for laget og gjennomgang av taktikk og kamp plan til tross virker vi ikke å være helt med når kampen skal settes i gang.

de første 20 minuttene virker det dessverre som at flere av oss har hodet et helt annet sted en på fotballbanen. Vi henger ikke sammen, er ikke med i kampen og spiller ikke sammen som et lag. Er ikke først på en eneste duell, her må vi bli tøffere. Kommer oss litt utover i omgangen, men klarer ikke å få nok tenning i laget. Vi skaper et par halv farlige sjanser men ligger under 2-0 til pause.

Etter litt korrigeringer og endringer i pausen starter vi andre omgang mye bedre, og vekker et lite håp om at det kan være muligå få med oss et resultat.  Vi kommer ikke nærmere enn noen halv og litt større sjanser, og Lambertseter er farlige på nesten alle angrep, blir reddet ved flere anledninger av godt keeper spill både fra Rachel og Martine.

I løpet av kampen ser vi igjen noe av det vi trener på med passning og bevegelse, men det blir i for store deler av kampen desverre for stillestående og enkle feil. Offensivt blir det litt for mye at vi satser på enkeltprestasjoner og ikke klarer å sette et etablert angrepsspill.

VI KAN MYE BEDRE ENN DETTE JENTER!

Nå venter en ny uke med treninger hvor vi må lære av hva vi gjør feil rette på det, samtidig som vi fortsetter å jobbe med det vi holder på med så er jeg sikker på at vi skal oppleve mange fine fotballkamper.

Viktig å møte opp på trening nå, gi full innsats og vise at du vil ha en plass i troppen mot Kolbotn 2 til søndag. Alle må jobbe med sitt eget fokus. Veldig viktig at vi får det på plass nå! Der kan alle hjelpe hverandre!

Husk jenter: gjør vi ikke på trening - gjør vi ikke i kamp!

Stor takk til alle tilskuerne som møter opp for å støtte oss i dag, håper å se alle sammen igjen neste serierunde og lover mer underholdende fotball fra oss fremover.

Innfører et nytt poengsystem for kåring av våre beste spillere i kamper. Sysyemet går ut på at vi deler ut stjerner til nr.1,2 og 3 henholdsvis 3,2 og 1 stjerne. Dagens stjerner delt ut av en lokal jury ble;