Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny
 Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Kampreferat Dikemark - Nordstrand

Publisert 28.04.2015 kl.23.53

Så var dagen kommet for 2 serie kamp for 7'er laget. 10 håpefulle jenter satte kursen mot Asker for en tøff bortekamp mot Dikemark.

Kampreferat Dikemark - Nordstrand

Vi gikk gjennom kamp planen og alle var klare for og innstilte på å gi 100%

Vi er enige om å rette på tidligere feil og å jobbe videre med det vi gjør på trening.

 

Kommer litt forsiktig i gang med kampen og etter drøye 2 minutter smeller det i mål bak Victoria. En litt kjedelig start på kampen. Dikemark fortsetter å stå høyt på oss, men vi viser en vilje og et ønske om å stå imot. Vi plasserer oss riktig og klarer å få avverget de fleste sjansene som kommer. Spiller oss gradvis mer og mer inn i kampen og vi ser igjen mer og mer av det vi trener på. I det klokka bikker 30 minutter klarer vi å få inn utligningen og går til pause med en god følelse på stillingen 1-1.

 

Bruker pausen til å justere litt og minne om arbeidsoppgaver. 

Vi er bare halveis og fult på høyde med Dikemark så langt, så nå er det viktig å ville nok i 2. Omgang. 

 

I starten på 2. Omgang bølger spillet frem og tilbake og vi klarer ikke helt å gjenskape det gode spillet fra siste halvdel av 1. Omgang. Dikemark er farlige frempå og går opp i 2-1 tidlig i omgangen... så skjer det noe med Nordstrands flotte jenter.. de bestemmer seg for å vise at Oslo faktisk er bedre enn Asker. Det rulles opp, ballen flyttes som på trening og vi skaper sjanser. 15 minutter med fantastisk fotball hvor vi ikke bare angriper men også er tøffe nok, går i dueller, klarerer og tørr å takle fører til at vi putter 3 mål og fult fortjent vinner kampen 4-2!

 

Gratulerer jenter, dette var en stor og god lagseier. Viser mye god fotball og stor glede. Viser at det vi trener på funker og når vi får det ut i kamp ikke bare ser det fint ut, men det gir resultater.

 

Nå skal vi fortsette å spre fotballglede og flott fotball, bære Nordstrands drakten med stolthet og være gode ambassadører for klubb og lag. Vi er utvilsomt på rett vei, så nå er det bare å fortsette med den jobben vi gjør.

 

Poeng kontoen er åpnet for både 7'er og 11'er lager og vi er såvidt i gang med sesongen. Heng på for dette blir moro 😆

 

Det ble putten noen flotte mål i kveld også, og de kom sånn her:

 

1-1 Anna (Rachel)

2-2 Emilia (Oda)

2-3 Emilia

2-4 Hanna A ( Anna)

 

Også i dag hadde en lokal jury en vanskelig jobb med å dele ut stjerner, mange av jentene som fortjente det i dag, men valget falt til slutt på:

 

*** Rachel

** Emilia

* Hennie

 

Sender også i dag en stor takk til våre supportere som tok den lange veien til Borgen og var med å støtte oss frem til 3 poeng. Etter som spillet varmet og stemningen steg klarte vi til slutt å overdøve den lokale supporter gjengen. Bra jobba!

 

Tusen takk for kampen jenter, denne seieren fortjente dere!

 

Gleder meg til neste trening.

 

Vi er: Et lag

 

Vi er: En klubb

 

Vi er: Nordstrand.

 

Rune.

 


Samarbeidspartnere: