Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Publisert 31.08.2015 kl.7.33

Så var det klart.

Ny søndag, ikke fullt høst enda og en sol som varmet fra nærmest skyfri himmel.

Vi tok den ikke alt for lange turen til andre siden av E6 og grensen til østmarka.

Vi er inne i en god periode både treningsmessig og spillmessig og ønsker å bygge videre på dette.

Det er en klar, fokusert og tent gjeng som sitter i garderoben og får med seg kampplaner. Vi ønsker å fortsette med det gode offensive spillet våres, samtidig som vi ønsker å bli stadig tryggere defensivt.

Kampen starter litt nervøst og det bølger litt begge veier innledningsvis.

Men etter noen små minutter klarer vi å etablere et trykk og står etter.

Vi er helt klart veldig gode når vi klarer å stå høyt, samtidig har vi fart og kraft nok til å demme opp for det som kommer mot oss. Lar aldri Bøler etablere noe spill mot oss, og de må satse på kontringer som vi klarer å løse opp i.

Vi skaper mye i dag, jobber godt over hele banen og er nære ved å ta ledelsen flere ganger. Litt slurv og ubesluttsomhet de siste 20 er med på at stillingen holder seg 0 - 0 lenge.

Så endelig etter 32 minutter i 1. Omgang klarer Julia LK å lure ballen forbi keeper og vi tar en fortjent ledelse.

2 omgang er veldig lik den første. Føler at vi styrer det meste av bane spillet og slipper Bøler kun til på kontringer i nye og ne. De får aldri lov til å etablere noe press på vår banehalvdel og det er veldig bra jobbet.

Etter hvert som klokka tikker mot full tid blir det mer og mer nervøst, og vi stresser oss opp litt for ofte. Men nå begynner vi å se at treningen som vi legger ned lønner seg, vi står kampene bedre og bedre. Vi gir oss ikke og motstander får minimalt med plass.

Flere gode samhandlinger og fint spill i dag, selvom jeg er glad for at det ikke deles ut stil poeng i fotball da de siste 10 minuttene rett og slett handlet om å ta krigen.

Vi står bedre enn de fleste om dagen, og føler vi drar i land en fullt fortjent 0 - 1 seier.

Dette må ha vært en fantastisk kamp å være tilskuer på 😆

Vi fikk mål i dag også, og det kom sånn her:

0 - 1 Julia LK ( Victoria)

Også i dag var det en jury som hadde tatt med seg en pose med stjerner, og stjernene gikk til:

*** Victoria

** Camilla og Sara

* Aurora og Rachel

Gratulerer alle sammen, det her var en veldig bra lagseier!

Nok en gang hadde supporterbussen til Nordstrand klart å frakte våre trofaste fans ut på tur. Vi er utrolig glad for den støtten dere gir oss, og selv om det ble litt biting av negler utover i 2. Omgangen var dere med oss hele veien.

Vi gleder oss til å se og høre dere på Hallager om en uke!

Jenter, hvis dere husker hva jeg sa foran Holmlia kampen så var det da 18 poeng igjen å kjempe om. Nå har vi tatt 6 av disse, og de 12 som er igjen skal også bli med oss til Niffen.

Jeg er utrolig glad for måten vi klarer å ta kampen i dag, med alle skader og tøffe trøkker vi får så står vi opp som et lag, jobber sammen og løfter hverandre frem. Vi er DE HISTORISKE.

Jeg er utrolig stolt av hva dere viser og hva vi får til.

I hele år har vi vært gode ambassadører for jentefotballen i Nordstrand, og det skal vi  fortsette med. Vi skal være de gode forbildene vi har vokst til å bli.

Nå skal vi jobbe bra videre, pleie og behandle slitne kropper så har vi noen eksamener igjen av sesongen. Dette har vært utrolig gøy, og vi har veldig mye moro i vente!

Gleder meg til neste trening, og kommer til å drømme om tøffe en mot en dueller og stikkere i bakrom.

I dag kom hele følelses registeret i løpet av 2x35 minutter, og bare beviser hvor fantastisk 2015 har vært som år, gleder meg til mange uforglemmelige øyeblikk i resten av 2015, 2016 og 2017!

Vi er: Et lag

Vi er: En klubb

Vi er: NORDSTRAND