Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Kampreferat Amasone-NIF (7`er) 08.09.15

Publisert 09.09.2015 kl.19.03

Så var det tirsdag og klart for en ny tur utenfor bygrensen.

Kveldens tur gikk til Asker (Vollen) og et besøk hos jentene til Amasone.

Det er en gira gjeng som sitter i garderoben og går gjennom kamp plan, og vi har et ønske om å gjenskape opplevelsen fra forrige tirsdag, selv om vi er fullstendig klar over at det er en sterk motstander som venter.

Kampen blåses i gang, og det virker det merkelig nok som at vi ikke får med oss.

Vi står veldig godt plantet på banen, og 17 sekunder etter start smeller det første målet inn.. ikke akurat en drømme start. Prøver å komme oss litt opp men det er uvant god motstander i kveld, og veldig lett å  se at dette er jenter som til daglig spiller på et høyere nivå.

Vi gir de litt for mye plass og litt for god tid med ball, og da blir det farlig.

Synes vi kommer oss sakte men sikkert litt mere med i kampen, et herlig frekt frispark mål fra Camilla som rosinen i pølsa, og flere forsøk på å få til litt av våres spill.

Til pause ligger vi under 5 - 1, men blir enige om å flytte fokus fra resultat og heller prøve å trene på å få ut våres potensiale. Vi ønsker å tette litt igjen bakover, bli tøffere i markering og komme tettere i spillere tidligere. Samtidig ønsker vi å senke skuldrene og prøve å gjøre valgene våre litt hurtigere.

2. Omgang starter også med et Amasone lag som kommer ut i 100 og fortsetter å stå etter.

Igjen føler jeg at vi faktisk henger bra på i perioder.

Vi kommer oss litt tidligere i spiller, blir flinkere til å markere ut spillerne.

Vi kommer oss litt frem og skaper noen sjanser utover i omgangen, selvom de helt store sjansene uteblir. Er nære på nok et godt slått frispark av Camilla som keeper virkelig må jobbe for å holde ballen ute.

Sluttresultat 10-1 til Amasone.

Ønsker å gratulere Lea og Emelinn med sin debut for Oss.

Vi fikk mål i kveld også, og det kom sånn her:

2 - 1 Camilla ◇ ( frispark)

Også i dag hadde en jury tatt med seg stjerne blokka,  og kveldens stjerner gikk til:

*** Camilla

** Aurora

* Cecilie

Ønsker å sende en stor takk til av våre supportere som hadde tatt turen utenfor bygrensen for å støtte oss.

Det er alltid godt med litt støtte på kampene.

Jenter, selvom det ble et stort tap i kveld, er det flere positive ting å ta med. Det skal vi gjøre, så skal vi trene godt fremover og ved neste korsvei skal vi ta dette her.

Vi tar skritt dag for dag, og dette laget her er uten tvil det beste 7' er laget jeg har sett i år, og spillere med så gode enkelt ferdigheter så jeg tror de kunne gått inn i hvilket som helst 11'er lag uansett divisjon.

Synes vi jobber bra i perioder, og står kampen hele veien ut og gir egentlig aldri opp. Det står det respekt av.

Dette var prets nest siste 7'er seriekamp, neste uke venter bortekamp mot Bjørndal, og da skal vi avslutte sesongen med knall spill og 3 poeng!

Vi har jobbet knall bra i hele 2015, reisen har vært magisk og er langt i fra ferdig!

2016 og 2017 skal bli år hvor vi virkelig setter oss selv og jentefotball i Nordstrand på kartet!