Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Publisert 27.04.2015 kl.0.40

Dagens søndagstur gikk til Holmlia

Så var det en ny søndag og klart for å måle krefter mot jentene fra Holmlia.

Vi ønsket å ta med oss den gode følelsen fra forrige seriekamp og bygge videre på det gode spillet vi viser der.

Vi tar igjen tak i kampen fra start og klarer å etablere trykk på Holmlia sin banehalvdel. Vi har flere gode kombinasjoner og bevegelser men blir for tafatte i avsluttningsøyeblikkene. Holmlia er kun sånn halvfarlig fremme på et par besøk. Og vi går til pause med en fullt fortjent 0-1 ledelse i kveld også.

Bruker pausen til å minne om at jobben langt i fra er gjort, og at vi ikke skal miste fokus mye før det kan bli farlig. Vi må bli tøffere i dueller og ville litt mer. Legger en plan om at vi skal gå høyt ut fra starten på 2. Omgang og sørge for å avgjøre kampen.

Presset kommer, men nok en gang er vi ikke tøffe nok når vi skal avgjøre. Spiller oss frem til mange sjanser men de fleste renner ut i sanden. Når vi i tillegg snur ryggen til deres keeper på utspark og hun 17 ganger for lov til å sette kort i gang på back uten at vi skjønner hva som skjer ligger det i kortene at det ikke skal gå vår vei..

Vi stresser oss opp litt og blir løpende rundt med litt for høye skuldre, klarer aldri å få roen i laget og rulle opp våres spill. Tydelig at vi må jobbe med avslutninger og INNKAST (er det mulig) 10 feilkast på en omgang (må jo være en Norges rekord?)

Sovner er periode på 3 minutter og det er nok til at Holmlia får utnytte våre feil, komme rettvendt å sette inn utligningen.

Kampen i dag er en viktig påminnelse jenter om at vi er på rett vei og godt i gang med en prosess, men for hver kamp som går må vi ville litt mer. Vi får ingenting gratis  (enda).

Å ta med seg poeng på bortebane er i utgangspunktet veldig bra, men i dag føler jeg det som om vi ble ranet! Vi må brette opp ermene, jobbe på videre, bli tøffere og ville vinne så skal vi bli vanskelige å slå videre i sesongen.

Neste seriekamp er hjemme, og da skal vi ha 3 poeng.

Det gleder meg faktisk å se skuffelsen i øynene deres over at vi ikke vant, det forteller meg at vi begynner å se selv at vi kan! Og at vi vil være med å kjempe i alle kamper vi spiller. Vi har tatt store steg så langt og vi skal fortsette å ta mange steg sammen. Jeg vet at jeg kan være kravstor, men det er bare fordi jeg vet hvor gode vi kan være, og det er den lista jeg vil heve enda høyere!

Mål og assist i kveld var:

0-1 Victoria (Emilia)

Også i dag skal vi dele ut stjerner, det var mange gode prestasjoner i dag også, så det måtte et ekstra Jury møte til etter kampen før dommen falt på følgende spillere.

*** Victoria

** Emilia

* Camilla

Sender nok en gang stor takk til våre tilreisende supportere, alltid deilig med god støtte fra tribunen. Gleder meg til å se dere alle igjen på neste kamp.

Ønsker også Holmlia sin keeper god bedring etter skaden hun fikk etter en duell mot slutten av kampen, håper alt går bra med henne og at hun snart er på plass mellom stengene igjen.

Takk for kampen jenter, vi tar stadig skritt i riktig retning  (noen skritt mindre enn andre innimellom)

Møt opp på trening og gjør en forskjell!