Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny
 Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Cupdag på Lørenskog 25. april

Publisert 26.04.2015 kl.9.57

Cupdag på Lørenskog 25. april
Værgudene stilte ikke helt på lag denne dagen

Lørdag var det klart for cup på Lørenskog.

Desverre hadde arrangøren glemt å bestille solskinn. En våt og kald dag med sur vind til tross, fotball skulle vi spille.

 

Vi starter med kamp mot BSK som viser seg å være flere hakk for sterke. Vi kommer aldri helt ut av start gropa, henger litt etter og blir for snille i det defensive. En strålende Rachel i mål hindrer oss i å gå på enda styggere sifre. 

Vi ser innimellom at vi prøver å få til passninger som vi øver på, men som sagt tidligere er vi nødt til å utføre valgene våre og handlingene våre kjappere.

 

Kamp 2 var mot Lørenskog og vi ser en liten bedring i våres spill. 

Får til mer passninger, bevegelser men fortsatt er vi alt for snille. Vi tørr ikke å tråkke til mot motspiller, blir løpende etter i stedet for å gå i å hindre motspiller, her har vi helt klart forbedringspotensiale. En god Oda i mål holder oss inne lenge med flere gode redninger, men hun blir også overlatt litt til seg selv av rufsere forsvarsspill.

 

I siste kampen var det Høybråtwn og Stovner som ventet oss. Her var vi plutselig ferdig med oppvarmingen og hang bedre med lenge, kom til flere sjanser og spiller mer som et lag selv om vi heller ikke her klarer å være tøffe nok i forsvar. Men helt klart en forbedring i forhold til de 2 første kampene. Vi klarer også å få inn 2 mål fra Julia LK og Hennie.

og en helt ok avsluttning på cupen.

 

Alt i alt en hyggelig lørdag jenter, men vi har en del å gå på forsvarsmessig, vi må tørre å tråkke til og få i. Men det jobber vi med videre. Nå er det 11'er kamp søndag, 7'er på tirsdag og treninger til uken.

 

Velger å dele ut stjerner samlet for hele cupen, og det ble som følger:

 

*** Rachel

** Oda

* Anna

 

Vi er: Et lag

 

Vi er: En klubb

 

Vi er : Nordstrand 

 

Rune


Samarbeidspartnere: