Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Juleavslutning og siste trening i 2018

Publisert 13.12.2018 kl.15.05

Kuldegradene la ingen demper på stemningen når Gutter 2013 rundet av det første halvåret med fotballtreninger.

Juleavslutning og siste trening i 2018
Skudd-trening med nisseluer.

Onsdag 12. desember var vi tilbake på Niffen etter flere onsdagstreninger på Hallager. Storekunsten på Niffen holdes fri for snø hele året.

Både store og små stilte i nisseluer, og sosialt ansvarlig og medhjelpere sørget for at vi kunne avslutte av årets siste trening med pepperkaker og varm saft.

Trener Svein Rønneberg forteller at trenerapparatet har lagt vekt på å kjøre repetisjoner på det samme utvalget øvelser hver trening, så guttene skal kjenne seg igjen og lære seg øvelsene. Dette har ført til at det er blitt noe mer orden i kaoset det tross alt er å ha en bra gjeng fem- og seksåringer løpende fritt rundt på en stor fotballbane. I 2019 vil vi få se en utvikling i treningsopplegget og flere trenere vil dele på ansvaret for gjennomføring av treningene.

Tusen takk til alle spillere, foreldre, trenere og ansvarlige som gjør at vi har fått på plass en god ramme for trening, utvikling og samhold mellom våre gutter. Vi sees på nyåret – følg med på Facebook og Spond for første trening i 2019.

Juleavslutning for Gutter 2013


Samarbeidspartnere: