Infomøte Tor.17/12, sportslig utvalg informerer junior 2/3 om opplegget fremover !

Ute med stil !

Sist oppdatert 24.06.2014 kl.13.52

NIF 2 røyk ut for, til slutt tapende finalist Lørenskog, mens NIF 1...

..........tok først en flott seier over Lindeberg med solid spill, spesielt fra målvakt Jacob, som var i det umulige hjørnet, sett fra Lindebergs ståsted.
Så ventet Oppsal2. Her viste vi overbevisende spill i første omgang, det sto 2-0 frem til ett sekund før 1.periodes slutt. Så ble bryterne skrudd av, eller i alle fall redusert, slik at Oppsal gradvis kunne redusere seg opp og vant til slutt 5-2. I forrige kamp satt vi våre100% sjanser, nå var det vel 4-5 stk. som ble 99% og ikke ble satt inn, (alle skjønte den !!!).
Et surt tap, som vi får ta igjen på stor bane..
Men vi gratulerer Oppsal2 som for øvrig røk ut mot Lørenskog i neste runde, semi.
Oppsal 98-2 vant cup'n

(se resultater under egen fane)

Husk at dette er en cup for årsklassene 98-99 samlet, derfor et bredt spekter av sammensetninger i lagene. Gutta våre er første-reis !

NIF 1 gikk enkelt videre med tre klare seire, men uten nevneverdig motstand.
I 1/8-dels er det Lindeberg som står på menyen !

NIF 2 hadde to to-siffrede seire i sine to kamper og spilte gruppefinale mot LSK.
Dette skadeskutte laget hadde ingen sjanse mot et meget bra Lillestrøm-lag.
Med 5 mann på skadelisten får vi håpe de blir rehabilitert frem til Søndagen hvor vi venter Lørenskog.

NIF 3 startet med seier og tap, og i siste gruppespillkamp kunne de selv avgjøre videre avansement. En spennende jevn kamp hvor Kurland vant 5-4.