Infomøte Tor.17/12, sportslig utvalg informerer junior 2/3 om opplegget fremover !

HSIL-NIF2, 1-1

Kjelsås- NIF2,  0-6

Det meldes om flust med sjanser !!

NIF1-Ull Kisa, 1-0 (0-0)

Det var knyttet spenning til denne kampen hvor vi i en treningskamp tidligere iår spilte uavgjort, 2-2.
Kort fortalt var dette en kamp hvor Ull Kisa startet best med sitt aggresive offensive press, med sine storvokste spillere, og våre gutter ble fullstendig overlumpet med dertil tilhørende prestajoner på banen. (Statister i panikkmodus !!!) Første omgang endte 0-0, hvor NIF1 hadde flest sjanser, men Ull Kisa hadde den beste sjansen ! NIF begynet å finne seg selv etter hvert, kom seg sakte men sikkert utover i omgangen.

NIF 1 fortsatte progresjonen i annen omgang, men lager noen unødvendige frispark, som sammen med cornere burde gitt uttelling for Ull-Kisa. De var giftige på dødballer, og det endte med en trippelsjanse som bl.a.smalt i stanga,,, heldigvis.
De fikk en spiller utvist etter 56 minutter og fra da var det et voldsomt press fra NIF siste halvdel av omgangen, som til slutt endelig ga uttelling i seiersmålet, hvor Tormod kunne avslutte et flott kombinasjonsangrep med mange spillere innvolvert.

Det var en severdig kamp, fra det mest elendige til meget bra prestasjoner, flere nesten mål, og en kamp som lå og vippet begge veier. Derfor smakte denne seieren ekstra mye, sikkert motsatt følelse for Ull Kisa, kunne like gjerne gått deres vei, iallefall i 1 1/2 omgang !!

LYN-NIF1 3-3 (0-3)

En meget bra 1. omgang hvor det like gjerne kunne vært et par mål flere til pause. Men, hva som skjedde i 2. omgang bør de finne ut av selv, snakk om kollaps !!

HSIL-NIF2 1-1 (1-1)  (AdidasCup)

Her ble det for mye dribling etter hvert, to,tre, fire mann, men det sier stopp til slutt. Gutta hadde flust med sjanser og burde ha dratt i land seieren her !!