Infomøte Tor.17/12, sportslig utvalg informerer junior 2/3 om opplegget fremover !

Tilbake på rett spor !

Sist oppdatert 29.05.2015 kl.9.32

NIF1 med seier mot Bærum, 4-0 i NM (sjekk bildelink) NIF 2 fulgte opp med 3-1 seier over Abildsø. Men de virkelige vinnerne denne uken er........

NIF2-Abildsø

familie, venner og de andre på teamet !!! Det er ikke mange andre klubber som kan vise til våres engasjement  under kampene for våre to lag.

Her fra NIF2 kampen hvor 8 av gårsdagens NIF1 spillere var tilstede !!! også tilhørende foreldre !!!

Her fra NIF1's NM kamp, nesten full sidelinje !!!!

-------------------------------------------------------------------------------

Forrige uke var ikke mye å skryte av, med NIF2 tap mot Follo 2-3, hvor gutta trodde de hadde seieren i boks med 2-0 ledelse til pause. Men da raknet det og Follo tok en grei seier. Dette var en Adidaskamp og vi gikk utrolig nok videre med kun to uavgjorte kamper !!
Mot Ullern i Interkrets ble det et 3-1 tap. Det ryktes om bra spill av NIF, og at Ullern hadde en målsjanse !!!!!

Man. 25/5 Mellomrunde 3 NM G16
NIF1-Bærum 4-0 (2-0)

Bilder fra NIF1-Bærum

En meget bra kamp av NIF mot et svakt Bærumslag, som nå spiller i nasjonal serie og slo Stabæk i siste kamp !!!
Det startet med et massivt NIF press med målsjanse allerede etter de første minuttene, men det måtte gå hele 8 minutter før den første satt i nota. Bra angrep hvor Aleksander spilte videre ball til Per som satte den til side for keep.
Så etter kvarteret var spilt var Aleksander våken på et defensivt rot, snappet ball og satte den inn fra spiss vinkel, 2-0.
Mistet litt fokus på slutten av omgangen.

Fortsatte i 2. omgang litt for defensivt, fikk ikke låne ball, og Bærum hadde tross alt en ute med gult kort !! Men dette tok vi etter hvert over, og et stykke ut i kampen kom Daniel fossende frem på høyresiden, fikk lagt hardt inn foran mål og der fikk Markus banka den inn i goalen. Så var rollene byttet om, Markus opp på siden, inn foran mål og der var Daniel som han skulle, 4-0.  Vi kunne telle totalt 1 eller 2 målsjanser til Bærum, frem til de fikk en omdiskutert straffe på slutten aav kampen. Tage ut med kort, men mener selv han var på ball.  Og straffen redder Vemund, med nøttene,,,,, så det sang. Returen klarte straffeskytteren utrolig å sette over !  4-0 og videre til siste mellomrunde.

En meget bra kamp av NIF !!!

Strafferedning !

Tir. 25/5 Serie 2 div
NIF2-Abildsø 3-1 (2-1)

Bilder fra NIF2-Abildsø

Ikke en topp kamp av gutta, virket litt slappe !!, men klarte å sette 1-0  ved Sigurd.  Så reduserte Abildsø med et flott langskudd i en regnbueform rett i kassa. Så kom Chris A opp og inn fra venstre, mot goalen, 45 gr. ut til Æli på perfekt løp, som dundret den perfekt i mål, et flott angrep. 2. omgang fortsatte i litt slapper tempo, Abildsø fikk en del frispark og corner som ga en rekke bra målsjanser, men Vemund ryddet opp med et par ordentlige strekker ! Så etter en dødball/corner, liten stuss fra Simen, til bakre stolpe hvor Chris, Tobbe H og en til sto innenfor samme m2 og fikk ballen i goal, 3-1 og fortsatt på tabelltopp, men med like mange poeng som BVH2 og Ullern3.