Infomøte Tor.17/12, sportslig utvalg informerer junior 2/3 om opplegget fremover !

Seier i første NM runde, ny seier i Interkrets og NIF2 knuste Lyn !

Sist oppdatert 30.04.2015 kl.8.06

Det ble en enkel seier i vår første NM kamp. Vi vant 4-1 mot Fron på Vinstra og så tok vi imot et svekket Lillestrøm på Niffen.

Flotte rammer rundt kampen, til og med kampprogram var trykket opp !"

Lyn 2 - Nif 2, 2-9 (1-4)

Man kom ærlig talt ut av tellinga, men mistenker at Hr. Amundsen dro hjem med en "uekte dobbel hattrick" , eller hva det kun 5 mål !!
Det man bør øve på: "er å ikke bli stående å se på at kameraten gjør jobben", det stopper liksom opp. Da skal dere finne nye posisjoner, alltid være spillbar ! Samt at vi bruker hele breddens bane for lite.

Nå det jo seg slik at spillet utvikles også av motstanderns spillemønster, og her ble det mye tupp og mæl utover i kampen,  med spillbytte hvert 2 minutt !!

Men, du verden det var lyspunkt, og Chris fikk vist sitt spisstalent med 5-6 mål, men ...."husk på offside linja...".

NIF1 - Lillestrøm, 2-0 (1-0)

Nå er jo Lillestrøms hovedlag G16 med i nasjonal serie, og det var vel for det meste 00-gutta eller 2. laget  vi møtte !
Uansett ble det enkel affære med Lillestrøms ene sjanse mot vår keeper, i slutten av  i 2. omgang !

I første omgang burde vi hatt mer uttelling med 8 klare målsjanser, men kun ett mål til pause, og det kom på et vakkert vis med eget show av Markus, som vippet ballen elegant over siste forsvarer, ett sprett mot keep, og tok en reprise på han, for så å legge den i kassa, enkelt fra 50 cm !

Det var antydning til :ikke å være med hjem samt legge seg litt bakpå i 2. omgang, men heldigvis ble dette kortvarig. 2-0 målet kom med Daniel opp på høyre siden, la inn til Ramin som alene på bakerste kunne nikke ballen imål, 2-0.

Fron 2010 Fotbal - NIF , 1-4 (1-3)

Vi måtte vta turen til Vinstra, for å møte Fron 2010 Fotball.  Vi klager over reisevei, men til orientering så kan nevnes at Fron's neste to seriekampen er mot Elverum og Kongsvinger (ps. det er 24 mil til Kongsvinger) ,,, til serie kamper !!!!

1-0 kom ved etter innkast fra høyrekanten, til Daniel som igjen ga den til Mikkel på løp, som enkelt rundet deres forsvarer og scoret fra spiss vinkel alene mot keep.

2-0 kom etter noe klabb og babb, hvor Mikkel igjen fikk ballen, denne gang satte han en tunnell på siste mann, og nok en scoring alene mot keep.

3-0 kom etter brudd på midtbanen, Mathias førte ballen oppover, ut til Robin på venstre, som utfordret, tok med ballen innover like utenfor 16, og dundret ball vakkert i krysset, ja, de fleste trodde den gikk i nettveggen, nydelig mål.

Utligning til 3-1 i slutten av omgangen samt en ball i stanga var det nærmeste de kom.

I 2. omgang ble det som vanlig flust av supersjanser, men der bør vi nok øve mer !!!

Så glemte jeg da det siste målet, innlegg fra , tror det var Robin, inn mot Markus foran keep, elegant nedtak, snudde seg og plasserte den iskladt i mål, 4-1