Infomøte Tor.17/12, sportslig utvalg informerer junior 2/3 om opplegget fremover !

Vi sparker igang høstens kamper !

Sist oppdatert 25.08.2015 kl.22.42

Det ble nok et tap i en merkelig kamp !

Her fra vårens første kamp hvor vi tapte 4-0, mot Asker.

Videre har NIF1 tapt for Rælingen 2-1, hvor vi scoret alle målene og 2-1 mot Lyn som sto imot et massivt press i 2 omgang i en bra fartsfylt kamp

NIF2 har et tap mot Jutul og en seier mot Kjelsås, 2-0 på Hallager.

NIF-Asker 2-3 (2-0)

Det ble en overaskende overkjøring i første omgang. Det kunne like gjerne ha stått  4-0 el. 5-0 til pause, og dermed punktert kaampen da.
Flotte kombinasjoner, alle var på hugget, bra innsatts. Faktisk en av de beste omgangene vi har sett iår.

men det snudde i 2.omgang,,,!
To flotte reduseringer av Asker på to-touch x 2, og i mål, hvor alle fire innvolverte sto upresset!!
Asker mer på hugget, NIF mer tafatte, inkludert en noe omdiskutert spille- og byttepolitikk, besluttet på "høyeste sportslige" nivå.

Vemund med en kjemperedning på frispark,,, men  ellers får vi glede oss over en fabelaktig 1. omgang.

Følg med på nettet vedrørende treningene fremover da det som kjent, jobbes med nytt kunstgress på Niffen.