Bilder fra de to første kampene til NIF2

Bilder fra de to første kampene til NIF1

Bilder NIF1-Follese 1/16 dels

NIF1-Follese 1-2 (1-2)

Disse banene var slik igår ettermiddag, i tillegg så kom det mer regn, så hva ordet reservebane betyr vites ikke. Hørte at Niffen, som var reservebane, ikke var det alikevel fordi den skulle få nytt dekke, men den står der pr. dags dato, like grønn og fin, som den har vært hver dag de siste 11 årene !!
For gutta hadde det vel vært mer artig å få tilkjørt en av tivolibodene med blikkboks-spill, så kunne de avgjort dette med egenproduserte leirballer istedet !

Her var det umulig å få noe særlig inntrykk om det hadde vært spillt "fotball-kamp på fotball-bane", men Follese fikk flest frispark og hadde den beste dødballskytteren, noe særlig mer er det vel ikke å melde !!!

Kaptein Jensrud var nesten like blid, selvom det kom litt møkkaflekker på hans venstre bukseben !

NIF1-Sagene 2-0 (0-0) 1/32 dels A-sluttspill

Endelig en kunstgressbane etter en våt dag hvor de fleste baner nå er gjørmehull, (KG-banene blir jo ikke brukt opp, hvorfor.....)
Her hadde NIF "egentlig" full kontroll fra første spark på ballen, kun målene som uteble. Sagene hadde vel 2-3 sjanser i første omgangen mot våre mange flere. Størst ballinnehav uten å gå for de store fristelsene.
Fortsatte disiplinert i andre, før vi fikke den første, en klassikker, med Tormod opp på høyre, inn nå til Aleks (luringen !), som fikk tatt imot snudd, og scoret, endelig 1-0, fortjent. Synes så tempo og intensitet fallt litt, før vi igjen produserte målsjanser, med dobbeltsjanse i stanga osv, og på slutten fikk vi frispark, fra venstresiden. Johannes fant panna til Tormod som headet i tverra, og da var Raminaldo ikke vond å be på returen !, pang i kassa, 2-0. Kontrollerte resten av kampen. Det var faktisk et bra Sagene lag, med mange gode raske enkeltspillere,  men denne gang var vi bedre.

NIF2-Sagene 0-2 (0-1)   1/64 dels A-sluttspill

Det var en tung bane som møtte gutta. Sagene var raskere, men gutta forsvarte seg bra, men på en corner så fikk de stå umarkert foran mål, bredside til og 1-0 til Sagene.

I 2. omgang hevet gutta seg et hakk, kriget til seg ball gang på gang, men kom aldri til noen skikkelig avslutning. Og så scoret Sagene nok en gang med et praktfullt langskudd fra 19 m. av Amin, tidligere NIF-spiller, 2-0. Gutta ga alt siste del av kampen, men det holdt ikke, hvor nå Sagene møter NIF1 i sin egen binge, kunsgresset på Bjølsen B1, ikveld.

Hr. Lohte, som har gjort en meget bra jobb turneringen

Spjelkavik - NIF1,  2-3 (0-3)

Total dominas den første omgangen, keep Vemund var faktisk ikke borti ballen i denne omgangen !!
1-0 ved en perfekt stikker fra Aleks, til Emil som selv med shortsen bak frem satte den elegant i mål !  (ER RETTET)
2-0 ved corner, Mikkel ristet av seg sin oppasser, headet elegant inn 2-0 alene på fremre stolpe.
3-0 med et klasseangrep. Aleks på 1 touch ut til Tormod stormende opp på høyresiden, nok en 1-touch til, "?" som satte den på 1-touch i mååål.

Så måtte undertegnede gå litt ut i 2.omgang, men fikk se noen rokkeringer og bytter, samt hørte om et par unødige baklengs, men seier og gruppevinner ble vi !!

2-0 målet til Mikkel. "oppasseren nr. 14 synes vel Mikkel var "vel håpløs" siden han slo ut med armene !!

NIF2 - Alfaz del P.C.de Futbol, 0-3 (0-0)

Her var det en meget jevn 1. omgang med faktisk flere farligere sjanser til NIF, men da Alfaz fikk sin første goal i 2.omgan gikk luften ut av gutta. Spanjolene var det førende og beste laget resten av omgangen, det ble 2-0 og deretter 3-0. Eneste lyspunkt i 2.omg. må vel være vår keeper, som hadde en fenomenal redning, på et like fenomenalt langskudd !
Litt synd med 2. plass mhp. hva man senere kan møte !

----------------------------------------------------------------------

NIF2 spiller gruppefinale kl. 09.00 mot det norsksponsede Spanske laget Alfaz del Pi Club de Futbol. Deres deltagelse er takket være norske firma- og privatsponsorer på den "Norske " solkysten, Costa del Sol. Begge lag har like mange poeng, lik målforskjell og likt antall scorede mål, så ved uavgjort blir det loddtrekning om 1 el. 2 plass i gruppa !!

Buena suerte !!

Fjellhammer1 - NIF1, 0-2 (0-2)

Det startet med bra NIF-press og vi fikk en rask uttelling ved Johannes, som klinket den inn via bakre stolpe , med et hardt venstreben, etter litt klabb & babb ball foran mål. Men så ble vi presset bakover, og det ble ble en rekke frispark til begge lag, og det tok lang tid før den engelske dommeren brukte det gule, som forøvrig var nystrøket, uten tegn til tidligere bruk !  Gutta ga-,,,,, og fikk juling. Så en corner på slutten 1.omgang. Den gikk vel til Mikkel på bakerste som headet til den fremre, og der sto jo Jacob som elegant headet den imål. Med 8-3 i sjanser var det greit å lede 2-0 til pause. 2. omgang bar preg av mer lange baller som ble brutt av motstanderen, men litt Fjellhammer press som heldigvis ble avverget, samt enda flere frispark med gule og til slutt rødt for deres keeper da han klabba til Aleks etter et angrep. Det kokte altså over !

Pauseprat  (foto: Øivind Breen)

Moster IL - NIF2, 0-7 (0-3)

NIF2 forsetter med effektivt spill og knuste idag Moster 7-0.
Chris (4), Jonas 00 (2) og Cyriac (1) sørget for målene.
Det er bra å se at nå fungerer det bedre over hele banen.
Giftige i angrep, vi scorer masse mål, og sikkert stopperspill har vært utslagsgivende de to siste kamper !
Her ble også rødt kort til en som klipte ned Chris på 16'n alene mot mål.

Pauseprat !

Fornøyd gjeng !

NIF2 - Rælingen2, 3-1 (3-0)

Det ble en kontrollert seier til NIF, selv om Rælingen presset litt i slutten av kampen.
Først 1-0 ved Cyriac etter en flott stikker fra Chris, Så 2-0 ved Cyriac , nå med en flott stikker fra Nome, så Chris med et flott forarbeid hvor han dro seg til siden, fyrte av slik at den gikk i begge stolpene og inn !. 3-0. Rælingen reduserte med et flott velplassert lavt skudd fra ca. 13 meter.

NIF1 - Neset FK, 2-0 (1-0)

Vi fikk et vel billig straffespark i åpningsminuttene, når Robin gikk over ende i en fair duell, men straffe ble det !,  som Mahtias satte sikkert i mål, 1-0. Vi hadde videre flere sjanser og hadde spillet, men måtte langt ut i 2. omgang før vi kunne øke målkonto'n til 2-0, hvor Tormod fikk god tid opp på høyresiden, fikk orientert seg om medspillere foran mål, og satte den perfekt på foten til Ramin som sikkert dundret den på volley imål, 2-0.