Infomøte Tor.17/12, sportslig utvalg informerer junior 2/3 om opplegget fremover !

mens NIF1 sliter !! Er også ute av NM G16.

H/L - NIF2 , 0-10

Stabæk-NIF1, 10-1 (3-0) NM G16

Vi visste nok hva vi dro til !!! Og får ta det som en god læreleksjon mot et lag som vel bør sikte på "The Double". her var vi et nummer for små. Et velspillende Stabæk hadde får problemer mot et NIF -lag som fortsetter i en bølgedal !

De fikk det første målet etter 3 minutter. Et lag som er bedre enn oss i alle ledd og hadde fullk kontroll. Vi hadde en målsjanse i 1.omgang !! De fortsatte å bøtte inn mål i 2. omgang. Vi fikk et trøstemål på straffespark, men i denne omgangen hadde vi faktisk noe flere sjanser, og til gjengjeld smalt det i stengene våres innimellom deres mål !

NIF1-Oppsal 0-3 (0-1)

Det har ikke blitt mange poeng den siste måneden!
Var det NIF som var sykt dårlige eller Oppsal som var sykt gode,,,, uansett kan vi konkludere med at vi NOK en gang tapte for Oppsal,,,,, denne gang den beste kampen fra deres side.
De kvernet oss i stykker, var best i alt !
Våres ene sjanse i starten av første omgang, forteller det meste.

Godt eksempel er når de starter bakfra så rygger vi, en av angriperne våre løper som en huggern høne imellom deres forsvarere, og de får tid til å bygge opp, vinner dueller, og får frispark og cornere fordi de er på hugget. De vil ha ball,,,,,ja, deres laveste mann, vant ballen på hodet i 80% av tilfellene, hvorfor, ja han skal ha den fordømte ballen, ja,,, da vinner han den !!

Men når vi skal starte, så tar det 2,3 sek. og det er 2-3 mann mot vår bakre fire'r. Dette skaper da ukonsentrerte pasninger og vi kom sjelden lenger enn midtbanen, fordi de var oppi, prompte !!

Målene var resultat av litt slurv og at vi ikke hang etter.

Hasle Løren - NIF2 , 0-10 (0-8)

Her ble konton åpnet kun etter et par minutter, selvsagt også et hat-trik av Chris,,,, som vanlig.
Det fjerde ordnet Tobias L selv, 4-0
Så Tobias H som kunne score selv, men serverte det heller på sølvfat til Sigurd, 5-0.
Så gikk vi og tok en kopp kaffe og da kom jaggu 5,6,7-0, på veien til kiosken,   og 8-0 til pause.

Så gikk det en stund ut i 2. omgang før vi fortsatte med 9 og 10 null.
Scoringer ved Tobias H, Patrik, Chris, Philip K,,,og sikkert noen flere .

H/L hadde sine sjanser, 3-4 klare målsjanser, men da var tigern i buret Amundsen jr. i støtet, og tok det som kunne taes !!!

Vi har til tider tendens til å bli stående å se på lagkameratene, og da blir det solo-tilstander,,,, og da mister vi ball,,,,,,,,il slutt.
Ble også for mange offside avblåsninger.

Men kampens desidert bestemann ble vel hjemmetreneren som stilte opp som dommer,,,, skulle tro han ikke hadde gjort noe annet !!!
Han var proff !!!

Selv om BVH vant 11-2 i sin kamp mot Ready2, så holdt vi stillingen på topp, i sommer , med noen få +mål som skille !

Lørenskog - NIF1,  3-1