Infomøte Tor.17/12, sportslig utvalg informerer junior 2/3 om opplegget fremover !

NIF2 knuste serielederen 7-0 på bortebane og inntok tabelltoppen !

Ullern3- NIF2, 7-0 (4-0)
Det ryktes om meget bra spill. Superspiss Chris putta 4 denne gang, de øvrige ved Simen, Andreas og Tobbe.

NIF1-Sprint Jeløy 2-2 (1-1)
Var det Sprint Jeløy som var superheldige eller NIF1 som var dårlige !!!
Gjestene startet med en ball i goalen på frispark i det første spilleminutt. Undertegnede kom litt ut i omgangen og ble vitne til total dominans fra NIF, og en fortjent utligning kom etter innlegg fra siden, hvor Jacob lå i luften,,,,,ventet,,,, og headet den kontrollert imål. Ellers kommer vi ofte opp på deres halvdel men det stopper der !

I 2.omgang hadde gutta fra Moss fått pepper, de var det førende laget i starten av andre, men det varte ikke lenge før vi snudde dette. Og midt i dominansen ble ballen snappet opp av Sprint,,, mot keep Vemund , som reddet, men de fikk også med seg returen, og la på til 2-1. Så ble det gult til Sprint, som drøyde/dunket bort ballen før et frispark som ga de ca. 4 sekunder i drøying, belønnet med 5 min. på benken !!! Samme med en av våre, munnbruk, og 5 min. belønning på benken, eksempel på to gjengangere hvor man bør se konsekvensene av. Greit at det koker !!! så lenge det ikke koker over !!! selv om linjedommeren denne gang tok feil. Mattias fikk inn en fulltreffer etter massivt press, keep ga retur som Tage satt i kassa,, men "offside"!!! nei det var det faktisk ikke, så her ble vi snytt for et mål. Men presset fortsatte, total dominans, men det stopper opp  ved ca. 20m. fra mål. mange cornere, og mange sjanser, men også mange unødvendige personlige feil. Så fikk vi endelig uttelling med nok en heading på dødball, denne gang av....hvem var det igjen ?....  Ytterligere press ga ikke resultat,,,,, gutter, her  ga dere bort et poeng !!