Infomøte Tor.17/12, sportslig utvalg informerer junior 2/3 om opplegget fremover !

NIF 2 nærmer seg tabelltoppen, men tap i Adidas

Sist oppdatert 09.05.2015 kl.16.30

Det ble en fortjent seier 4-2 over siste års NIF-breddecup vinner Ready2 og et knepent tap 2-3 mot Follo i AdidasCup

Mathisen, bakerst til høyre, har nettopp fyrt av et frispark,,,,, rett i lengste hjørne, 2-0 !

Tor. 7/5
Follo-NIF2 3-2 (1-2)
En merkelig kamp hvor NIF hadde 75 % ballbesittelse, men det var fordelt på to halve omganger hvor man skulle tro de hadde en treningsøkt i sideforflytning med den bakre fireren ! Dønn kjedelig, men i ny og ne ble balle løftet opp mot angriperne og det resultert i to mål, Mens Follo var farlige på høyrekanten hvor de kom til en rekke sjanser, 1-2 til pause.

Så var det nok en øvelse i sideforflytning, men så var vi uheldige med et selvmål, 2-2 etter en døball fra siden. Videre nå var lufta gått ut av gutta. Follo dominerte og satte inn vinner målet 3-2. Et greit resultat da NIF ikke klarer å holde fokus i 2 hele omganger.

Og med dette resultatet er man teoretisk ute etter gruppespillet før siste kamp er spilt, da det er de 5 beste toerne som går videre, men skal aldri si dette sikkert !

Tir. 5/5
NIF2 - Ready2, 4-2 (2-0)
NIF2 tok imot siste NIF breddecup vinnere til et gjensyn på Hallager i et friskt fuktig vårvær !!. Nå var det NIF som styrte skuta, var det spillende laget som igjen ga uttelling i flere bra avslutninger. Så etter et massivt press med to sjanser avsluttet Jacob med strak rist rett i kassa, 1-0.
Så fikk vi frispark fra siden av 16m. Mathisen med innoverskru rett i lengste hjørne, 2-0.
1. omgang med bra spill og mange sjanser, men fortsatt tendens til at lagkameraten ser på ballfører istedet for å posisjonere seg for 2. 3 bevegelse. Det ble typisk 7-2 i pasningsspill (dvs. NIF med 7 pasninger mot Readys 2, i snitt, før de måka ballen oppover).

2. omgang startet bra med en scoring av spissfantomet Chris hvor vi var tre NIF-spillere sammen om målet, 3-0. men, pass på offside!!! ble en del avblåsninger for dette !
Men, så snudde det litt, håpløse feilpasninger, tendens til panikk, fikk ikke ro i spillet. Dette tente Ready som fikk inn en redusering. Panikken fortsatte og de reduserte på dødball, 3-2.  men vi klarte å ri av stormen, og satte inn 4-2 i siste sekund ved Krogh som kom på løp, og dundret den inn fra kort distanse.

Dette ga en fortsatt 2. plass, tre poeng bak Ullern 3 som er neste seriemotstander.

Tir.5/5
Skeid-NIF1,  3-2

Her hadde vi mulighet til å innta tabelltoppen, men rykket ned til 3.dje plass i stedet, men gruppen er jevn !!