Infomøte Tor.17/12, sportslig utvalg informerer junior 2/3 om opplegget fremover !

Kaker og Daniel !

Sist oppdatert 24.06.2014 kl.13.57

En blandingsoverskrift som presiserer kake + boller/muffins til Torsdag og Daniel sine 5 flotte mål i kveldens seriestart mot KFUM som ble sendt hjem med 6-2 i sekken. Kampen startet med en ...

jevnspilt 1. omgang, med laber tenning, som vanlig hos NIF-gutta. Daniel fikset 1-0, Kåffa utlignet til 1-1 etter å ha fått ballen servert av oss, hvor han  dundret inn utligning fra ca. 20 m.
1-1 til pause.
I 2.omgang satt spillet mer, og dagens flotteste angrep ble bygget opp på høyre siden, Cyriac startet langt nede på egen halvdel, kjørte på via tre støttepasninger, med farten på topp, skjærte da inn foran mål og satte inn elegant 2-1.
NIF-gutta våknet til liv, Kåffa dabbet av litt. Og ut i omgangen startet da Daniel-show som medførte til 3,4,5 og 6-1 med flotte egenrådige angrepskombinasjoner. 6-2 reduseringen kom på corner, så ut som den gikk rett i mål eller sammen med en av våre !. 6-2.
Bør vel også ta med minimale feil i bakre ledd inkl. Vemund som igjen vartet opp med fabelaktig refleksredning. Disse gutta er vel så viktig som scoringer forover, men dagens NIF-gutt ble jo Daniel, som dermed blir vår offisielle kakesmaker til Torsdag ! Han får grafse i seg det han vil og orker av "kakerestene" på Torsdag !!

Når det gjelder kaker er det satt opp en kake-Express av fruene Berg og Jacobs, dere kan avtale levering her Ons. kveld el. før kl 15.30 på Torsdag. Det anbefales å samarbeide om kjøring ned med kaker da det ventes stor trafikk og Herregårdsveien stenges kl. 16.00, så kakelevering før kl. 15.45.
Se mer info under fane "Hva skjera ".

Da gjenstår det kun å pønske ut hvordan vi skal få mest mulig av disse kakene ned i VIF-guttas kropper,............. før kampen starter !!