Infomøte Tor.17/12, sportslig utvalg informerer junior 2/3 om opplegget fremover !

Publisert 09.06.2015 kl.23.10

Det ble 6 velfortjente seriepoeng på hjemmebane.

NIF2-BVH2

NIF1-Stabæk, 5-0 (1-0)
Her ble det overkjøring fra start til mål. Det ble produsert sjanse på sjanse etter bra press mot et 2000-lag fra Stabæk. Vi talte vel 9-0 i sjanser i første omgang, og da mener vi målsjanser. Men det gikk nesten en hel omgang før konto'n ble åpnet. Et frekt helspark fra Markus som Tage dempet på brystet og feide i mål.

Vi fortsatte bra spill, trillet ball i 2. omgang.
Det ble 2-0 og 3-0 ved Tage, så 4-0 ved Markus og 5-0 ved Tormod.
Her fikk nok Stabæk en bra motstandsøkt, og de skal ha for at de spiller ball hele kampen, ikke tupp og mæl der i gården, men denne gang ble de et nummer for små.

NIF2-BVH2, 4-3 (2-2)
Her ble det en jevn hard kamp mot et hardtspillende fysisk BVH-lag. Vi fikk straffe etter 5 min, som Sigurd satte i goalen. så ble det 1-1, før Patrik satte inn 2-1. Redusering 2-2 til pause.
Så var det igjen Patrik som økte til 3-2 ved et praktskudd på bakerste fra ca. 20 meter. Men gjestene reduserte på dødball hvor gutta står og ser på ! 3-3.  Så et bra fremspill fra Tobias, til Patrik som scoret sikkert , sitt tredje mål for dagen.

Nervøse trenere med korte negler etter kampen !!!

Da ser vi frem til dugnad og Adidas kamp på Lørdag !