Infomøte Tor.17/12, sportslig utvalg informerer junior 2/3 om opplegget fremover !

Sist oppdatert 24.06.2014 kl.13.59

NIF3 åpnet med et par seire men måtte..

gi tapt i siste gruppespillkamp mot Skeid, knepent 2-1 tap.

Skeid breddecup

Skeid breddecup. Alt i alt god innsats av gutta. Et flott arrangement. Gode dommere. Totalt sett en god opplevelse. Vi kommer gjerne tilbake neste år!

SEMIFINALE:

JUTUL - NIF3 4-1 (1-0)
Søndag kl. 10:30
Etter at gutta spilte årets dårligste omgang de første 30 min., fikk de virkelig høre det i pausen. Lagleder tok i vel mye, men oppnådde den reaksjonen han håpet på. Fra en sjansestatistikk på 1 – 9, ble det langt jevnere i andre omgang. Men likevel vant Jutul fortjent. De var langt tøffere, hadde et større reportoar, og viste de hadde spilt 2. divisjon frem til årets sesong. Vi ble redde og trakk oss i duellene. Philip K reduserte pyntet på sluttresultatet (26. min.) etter et fint fremspill av Henrik. Dessverre måtte Philip K forlate banen direkte etter scoringen. Håper ikke det er noe langvarig.
Spillertropp: Mats Kristian (solid sisteskanse), Marius og Truls (solide backer), Ulrik og Ole (gode midtstoppere), Haakon og Henrik (gode som på kantene), Philip Aa (tøffing på sentralen), August og Fredrik (tunge tak på midtbanen), Chris og Philip K (delte på spissrollen), og Christian BA (kjapp på vingen).

Trond

SKEID3 - NIF3 2-1 (3-0)
Lørdag kl 14:00
NIF scoret først ved Chris. Skeid utlignet. Og vant kampen på et heldig mål helt på tampen.
Spillertropp: Martin, Vemund, Ulrik, Chris, Håkon, Henrik, Marius, kaptein Philip Aa, Philip K, Truls, Christian BA (2000), August (2000) og Fredrik.

Trond

LANGHUS - NIF3 1-4 (0-2)
Lørdag kl 09:00
De fleste husker avslutningskampen mot Langhus sist sesong, hvor NIF3 snudde 1-3 til 5-3. Langhus var gode også denne gang, men vi var bedre fra første spark på ballen. NIF hadde spillet og sjansene, og tok en fin revansj etter #1-guttas tap sist torsdag. Vemund scoret 1-0 (4. min.) på frispark fra Martin. 2-0 (8. min.) kom etter kriging av Vemund, hvor Chris putter elegant ballen i mål på femmeter. Langhus reduserer like etter pause, men Chris og August scorer begge flotte mål og avgjør kampen (7. og 18. min.).
Spillertropp: Fredrik (keeper på leasing), Marius og Truls (solide backer), Ulrik og Martin (midtstoppere av klasse), Jacob og Haakon (gode som indreløpere), Philip Aa (tøff kriger på sentralen), Vemund og Henrik (herjet på kantene), Chris og Philip K (delte på spiss), og August og Christian BA som tok tunge tak halvveis ut i hver omgang.

Trond

NIF3 – ULLERN3 4-2 (3-0)
Vi gikk inn i kampen i  troen på at Ullern er laget vi elsker å slå. Som sagt, så gjort.
I første omgang bød Håkon på 1-0 (5. min.), Fredrik 2-0 (18. min.) og Philip K 3-0 (20. min.).
Ullern reduserte to ganger i andre omgang, mens vår Martin scoret (18. min) på frispark fra cirka midtbanen.
Dermed ble sluttresultatet 4-2.
Spillertropp: Mats Kristian (superkeeper fra G2000), Marius og Truls (solide på backene), Ullrik og Martin (konger i forsvarslinja), Jacob (imponerte på midtbanen i dag), Philip Aa og Håkon (rev opp spillet til Ullern), Vemund og Henrik (med gode initiativ på kantene), kaptein Chris og Philip K (scorer igjen) og «debutant» Fredrik (scoret på corner direkte etter innhopp).

Trond

Seriekamp
NIF3 – LINDEBERG 5-3 (1-2)
La det være sagt med en gang; dette var virkelig en sterk prestasjon av gutta!
NIF3 leverte en ok første omgang, vi spilte oss til masser av fete målsjanser, men fikk kun uttelling en gang; et flott mål (etter 6 min.) på hodet av Chris etter corner av Vemund. Lindeberg var farlig frempå ett par ganger med ivrige folk på topp, og de ledet noe ufortjent 2-1 ved pause.
Vi bestemte oss i pausen for å vinne andre omgang. Gutta var farlig frempå allerede fra starten av, men fikk et mål i fleisen og 1-3 kun to minutter ut i 2. omgang. Men da våkna gutta ordentlig! Chris reduserte først på frispark (3. min.), før Chris igjen scoret på corner fra Vemund (17. min.). Og etter Chris’ flotte hat-trick stod det 3-3. Noe senere var Håkons tur til å score og 4-3 til NIF. Før superspiss Philip K avgjorde det hele (40. min.) med å øke til 5-3.
Mange imponerte i flomlyset på Hallager torsdag kveld. Debutant Adrian M i mål gjorde en kjempekamp. I lag med Ole og August (alle G2000) utgjorde de en spennende sentrallinje, når de fant seg til rette i sine roller som hhv. midtstopper og indreløper.Truls og Henrik gjorde sine saker bra på høyresida. Vemund på venstre kant bød på gode innlegg og flotte cornere. Håkon, Ole Petter (OP) og kaptein Philip Aa jobbet som terriere på midtbanen. Og på topp banka Chris og Philip K inn mål etter mål.
NIF3 har med det fått en flott start på sesongen med full pott etter to serierunder. Neste uke venter Nordby på Nordby. Det blir spennende! I mellomtiden venter fire til fem kamper på Skeid breddecup.