Uavgjort på Frogner Stadion

Sist oppdatert 02.10.2014 kl.8.58

Nordstrand var det førende laget i bortekampen mot Wam-Kam, og når når NIF tar ledelsen etter 69 minutter trodde de fleste at gjestene skulle ta med seg alle tre poengene hjem. Det ville seg dessverre ikke slik.

Wam-kam utlignet da det stod igjen 15 minutter på klokken, keeper Børsa måtte gi retur på et frispark mens ingen NIF spillere klarte å følge opp, dermed fikk Wam-kam spissen enkelt breside ballen over streken.

NIF tok ledelsen 2-1 etter 69 minutter med et innøvd cornertrekk som Andreas Madsen Holm satte kontant i mål. Tre minutter før hadde topppscorer Vonheim ekspondert en nydelig pasning fra Erlend Eikeland i mål, en god bevegelse fra førstnevnte gjør at han har funnet rommet mellom motstandernes stopper og back, Eikeland sender pasningen akkurat dit Vonheim ønsker den og dermed var det 1-1 på Frogner Stadion.

KAMPFAKTA:
Wam-kam - Nordstrand 2-2 (1-0)

39 min 1-0
66 min 1-1 Vonheim (Eikeland)
69 min 2-1 Madsen Holm (Nyhus)